Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (52) sa jašila na sex festivale: Uštvala sa, kvôli orgiám takmer zomrela!

Tohtoročné Swingfields Zobraziť galériu (2)
Tohtoročné Swingfields (Zdroj: profimedia.sk)

MALVERN - Každoročný swingers festival, ktorý sa konal uplynulý víkend neďaleko anglického mesta Malvern, prerušili zdravotné problémy päťdesiatdvaročnej ženy. Počas orgií totiž utrpela infarkt. Jej stav je podľa posledných informácií stabilizovaný a čoskoro by ju mali prepustiť z nemocnice.

Kombinácia teplého počasia a zábavných zápasov v želé nedopadla veľmi šťastne pre staršiu účastníčku festivalu Swingfields. Práve počas outdoorových hier s inou ženou sa u nej objavili zdravotné ťažkosti, keď začala mať problémy s dýchaním. Krátko nato skolabovala. Zasahovať musela zdravotná hliadka, ktorá okamžite privolala leteckých záchranárov. Tí previezli pacientku do nemocnice, kde lekári zistili, že utrpela srdcový infarkt. Jej stav sa však rýchlo zlepšuje a už tento týždeň by mala byť prepustená domov. 

Žena (52) sa jašila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/News Leak)

"Na mieste boli záchranári, takže hneď bežali za ňou, aby jej poskytli prvú pomoc. Po tom, ako ju previezli do nemocnice, sa zábava opäť rozbehla. Spomínali sme tú úbohú ženu celý víkend. Asi sa v tej hre uštvala," okomentoval incident jeden z účastníkov festivalu. 

Tínedžerka (16) s kamarátmi počas skupinového sexu napodobňovala porno: Následky do konca života

Swingfields je najväčší sex festival v Európe, ktorý sa koná na poli v anglickom grófstve Worcestershire. Len o pár metrov ďalej sa nachádza skautský tábor. Vstupenky na podujatie pre jeden účastnícky pár stoja 250 libier (278 eur). 

Viac o téme: FestivalSexInfarktSwingfields
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu