Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodina si po návrate z dovolenky prezrela FOTO: Pozrite na to vulgárne gesto opice!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

CANBERRA - Rodina z Austrálie navštívila populárny Ubud Monkey Forest na Bali. Požiadali sprievodcu, aby ich odfotil, medzitým ale do záberu vošla zvedavá opica. Spočiatku netušili, že do objektívu ukázala vulgárne gesto, všimli si to až doma pri prezeraní fotografií. Opica sa tak postarala o mimoriadne vtipný zážitok.

Hicksovci zavítali do známeho lesa Ubud Monkey Forest počas dovolenky v Ázii. Mama Judy, spoločne s otcom Simonom a tromi deťmi si čupli, aby ich mohol sprievodca odfotografovať. Vtedy ešte netušili, že sa stanú súčasťou záberu roka."Poprosili sme sprievodcu, aby nás odfotil. Zrazu sa pred fotoaparátom objavila opica. Sprievodca mal v ruke arašidy, tak ju začal kŕmiť. Bolo to zábavné," spomína Judy. Keď si neskôr prezerala fotografie, všimla si, že na jednej z nich zviera ukazuje stredný prst. 

Rodina si po návrate
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Ukázala som to manželovi a obaja sme sa nedokázali prestať smiať. Opica ukázala kus drzosti, ktorý mala v sebe. Zažili sme tam skvelé chvíle a tieto vtipné fotografie nám ich ešte vylepšili," dodala. Fotografia vznikla ešte vlani v decembri, no Judy ho zverejnila až minulý týždeň.

Viac o téme: OpicaBaliSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu