Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena zostala ako obarená: Jej muž prišiel za matkou s veľmi chúlostivou prosbou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Každá rodina je výnimočná svojským spôsobom. Dokazuje to nedávny incident, ktorý zažila neznáma žena. Zistila, že jej manžel ukázal vlastnej mame penis a požiadal ju o lekársku pomoc. Údajne išlo o obyčajný opar, žena je z nezvyčajnej situácie zmätená.

Model (35) si urobil nahé FOTO na pláži: Svoju pýchu zakryl, no stala sa pikantná chybička

„Včera som zistila, že môj manžel dostal opar v jeho intímnej oblasti kvôli užívaniu antibiotík. Požiadal svoju mamu, aby sa mu na to pozrela a povedala mu, čo si o tom myslí,“ napísala žena na stránke Mumsnet. Dodala, že jej manžel má 34 rokov a stále ukazuje svoje chúlostivé partie svojej matke.

Podľa jej názoru by ako dospelý človek, ktorý má dokonca manželku, nemal chodiť za mamou s takýmito záležitosťami. Argumentuje tým, že pre takéto veci musí existovať istý hraničný vek. To však nie je všetko. Dodáva, že medzi jej manželom a jeho matkou neexistujú žiadne hranice.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

„Otvára všetky listy, ktoré prídu do jej domu a sú adresované jemu. To ma naozaj dráždi, je to predsa dospelý muž s vlastnou rodinou,“ prehlásila žena. Mnohí čitatelia príspevku s ňou súhlasia. „Je to divné,“ znie jeden z komentárov.

Viac o téme: MatkaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu