Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná matka jedinou FOTO pobúrila svojich fanúšikov: Sexujem s manželom, keď spraví TOTO

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/bri.dietz)

SAN DIEGO - Tehotná mamička dvoch detí, ktorá patrí k pravidelným prispievateľom Instagramu, poriadne naštvala užívateľov posledným statusom svojho manžela. Ten sa totiž otvorene a s radosťou priznal k tomu, že za pomoc v domácnosti býva odmenený sexom a u nich doma preto všetko funguje tak, ako má.

Bri Dietzová má na Instagrame množstvo fanúšikov vďaka svojim názorom, ktoré zdieľa so svetom. A hoci doteraz mali jej príspevky najmä povzbudivé  komentáre, posledný z nich spustil lavínu nevôle. Jej manžel sa totiž priznal k tomu, že doma rád pomáha, pretože jeho úsilie je vždy odmenené sexom. Pohodový názor muža na takýto podivný spôsob fungovania domácnosti, ktorý razí model z 50 rokov minulého storočia, mnohí poriadne skritizovali. 

Tehotná matka jedinou FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/bri.dietz)

"Čo to učíte naše manželky? Toto je správne?" pýtajú sa pohoršení užívatelia. Mnohí dokonca hodnotia príspevok ako sexistický a diskriminačný. "Keď je už rovnosť pohlaví, tak nech je aj v domácich prácach. To, že práca mužov v domácnosti má byť odmenená sexom, je prežitok. Takto to bolo kedysi a nedopadlo to dobre," podotkli viacerí.

Tehotná matka jedinou FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/bri.dietz)

Zdá sa, že s názorom Dietzovcov sa stotožňujú iba ich skalné fanúšičky, ktoré priznali, že aj u nich doma to funguje podobne. "Je to v poriadku, že ľudia takto reagujú, vôbec ma to nehnevá. Viem, že naše názory nie sú pre každého, ale ja ich budem zdieľať aj naďalej," uviedla spokojná Američanka. 

Viac o téme: SexDomáce práce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu