Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž znepríjemňoval prácu kolegom: Hlasitá masturbácia na spoločných záchodoch!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

HALIFAX - Arbitrážny súd zmietol zo stola sťažnosť zamestnanca, ktorého sa zbavil jeho nadriadený po tom, ako opakovane masturboval na toalete v práci. Hlasné prejavy rozkoše rušili a privádzali do rozpakov kolegov, ktorí na jeho nepríjemné správanie upozorňovali niekoľkokrát. Odborová organizácia vyhodnotila postup zamestnávateľa ako pritvrdý, ale aj tak mu nedokázala pomôcť.

Vedenie medzinárodného letiska Halifax Stanfield v kanadskom Novom Škótsku rozhodlo o prepustení svojho zamestnanca, ktorý opakovane onanoval na záchode v práci. Už pred dvomi rokmi sa kolegovia sťažovali na jeho hlasné stonanie a vzdychanie šíriace sa z kabínky, ale zamestnávateľ pristúpil k ráznemu riešeniu až nedávno. Nespokojný pracovník sa preto spojil s odborovou organizáciou, ktorá dostala tento prípad až pred arbitrážny súd. Zdalo sa im totiž, že postup letiska bol neoprávnený a pritvrdý. Arbitrážny súd sa však postavil na stranu zamestnávateľa. 

Muž znepríjemňoval prácu kolegom:
Zobraziť galériu (2)

"Ostatných pracovníkov rušili nepríjemné a hlasné zvuky vychádzajúce z WC. Bývalý zamestnanec tvrdí, že počas masturbácie nevydával žiadne zvuky. Jeho kolegovia sa ale sťažovali už pred niekoľkými rokmi a všetci vyhlasujú, že muž sa takto správal častejšie," uviedol rozhodca arbitrážneho súdu Gus Richardson.

Hanba pre Slovensko: Dušan masturboval v írskom autobuse, tvrdil, že pre zdravotné problémy

Na súde neobstál ani argument odborárov, ktorá o dotyčnom pracovníkovi tvrdila, že je závislý od sexu. "O svojej závislosti neinformoval zamestnávateľa a pokiaľ ňou naozaj trpí, mal by sa liečiť," trval na svojom Richardson. Zároveň vyjadril pochopenie pre muža, ktorý nedokázal o svojom probléme otvorene hovoriť s nadriadenými, pretože sebauspokojovanie je citlivá téma. Na druhej strane však sťažovateľ nepodložil svoje tvrdenie o závislosti na sexe žiadnou lekárskou správou alebo odborným posudkom. Z tohto dôvodu považuje postup vedenia letiska za oprávnený.  

Viac o téme: KanadaToaletaLetiskoúchylMasturbáciaWC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu