Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Dievčina (22) si objednala plavky z internetu: V spa v nich zažila šok, už nikdy viac!

Plavky poriadne pustili farbu
Plavky poriadne pustili farbu (Zdroj: Twitter/Alisha)

LONDÝN - Dievčina si objednala na internete drahé plavky a hneď si ich aj zobrala so sebou na dovolenku. Bola ale nemilo prekvapená, keď jej po nich na tele ostali fľaky. Nevšimla si totiž jeden podstatný detail uvedený v popise tovaru. Keby to vedela, nikdy by si ich nekúpila.

Alisha si kúpila modré bikini so zlatou aplikáciou na stránke Pretty Little Thing. Potešila sa, keď dorazili a vzala ich so sebou do spa, kam sa chystala. Po chvíli, ako ich ale mala oblečené, si všimla, že na tele má modré škvrny. Vrátila sa preto na izbu a plavky namočila do vody. Keď videla, koľko farby pustili, bola zhrozená. "Vyzerala som ako šmolko, voda bola od plaviek úplne modrá a navyše to strašne smrdelo," napísala 22-ročná dievčina.

Bikini pritom neboli vôbec lacné, zaplatila za ne 60 libier, čo je v prepočte približne 68 eur. Alisha ich reklamovala a dostalo sa jej prekvapivej odpovede. Vraj si nevšimla malý, ale zato o to dôležitejší detail v popise plaviek - že v nich nemôžete plávať. "Určené len pre pózovanie pri bazéne," píše sa doslova na stránke predajcu. 

SELFIE z kúpeľne tejto krásky baví celý internet: Vidíte, čo je na nej divné?

Alisha si vďaka tejto skúsenosti uvedomila, aké nekvalitné výrobky sa bežne predávajú. Vraj jej to otvorilo oči a už nikdy si zo stránky Pretty Little Thing nič nekúpi. Predajca sa jej neskôr ospravedlnil a vrátil peniaze. 

Viac o téme: PlavkyBikinyPretty little thing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu