Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Slobodná matka zverejnila tajný RECEPT proti chrípke: Bude vám z neho asi na zvracanie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Tracy Kiss)

VEĽKÁ BRITÁNIA - Britská feministka a blogerka Tracy Kissová predstavila veľmi netradičnú metódu, ako bojuje s prechladnutím. Základ jej "zázračného" nápoja tvorí kokosové a mandľové mlieko s rozmixovaným ovocím, ale tiež spermie. Nimi si dokonca potiera aj tvár. Túto radu jej vraj dala kozmetička, keď bojovala s ružovkou.

Vegánka Tracy vo svojich YouTube videách vychvaľuje použitie spermií už dlhší čas. Spermiovú kúru jej odporučila kozmetička, keď trpela kožným ochorením. V súčasnosti ich Kissová užíva preventívne pred chorobami a nevie si to vynachváliť. "Cítila som sa absolútne bez energie. Teraz som jej plná a zlepšila sa aj moja nálada," hovorí. 

VIDEO Slobodná matka zverejnila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Tracy Kiss)

Keďže ale momentálne nemá partnera, musela vymyslieť, ako sa k semenu dopracovať. Dohodla sa preto s kamarátom, ktorý jej trikrát týždenne nosí svoj ejakulát. Absolvoval lekárske vyšetrenie, ktoré potvrdilo, že nemá žiadne pohlavné choroby, takže je táto bizarná dohoda v poriadku aj zo zdravotného hľadiska. Okrem toho mladík nepije, nefajčí ani nedroguje. 

V Číne objavili elixír nesmrteľnosti! Zázračná tekutina obsahuje aj tieto dve zložky

Chuť spermií podľa Tracy závisí od toho, čo jej kamarát zjedol. Každá dávka má vraj svoju vlastnú, jedinečnú chuť. "Spermie sú úžasná vec, je dokázaný ich pozitívny účinok na zdravie. Mali by ich užívať všetci, ženy aj muži, pretože neobsahujú žiadne éčka," dodala slobodná matka. 

Viac o téme: ChrípkaSemenoElixír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu