Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodičia ponúkli synovej snúbenici peniaze za to, že sa s ním rozíde: Ako myslíte, že sa zachovala?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Úplatok, ktorý ponúkli istí rodičia priateľke svojho syna za to, že ho opustí, nebol vôbec až tak veľký, no napriek tomu ho prekvapivo prijala. Na sociálnej sieti vyhlásila, že z peňazí sa veľmi teší a svoj krok vôbec neľutuje. Minimálne z jej strany to teda očividne až taká veľká láska nebola.

Na stránke Reddit sa objavil zaujímavý príbeh mladej ženy, ktorá sa stala tŕňom v oku svojich budúcich svokrovcov. "Chodili sme spolu od vysokej školy a ja som vedela, že jeho rodičia sú bohatí a trochu povýšeneckí, ale neriešila som to. Mali sme sa radi a to mi stačilo," opisuje časy, keď bolo všetko ešte v poriadku. 

Rodičia ponúkli synovej snúbenici
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Situácia sa vyhrotila, keď mladí oznámili, že sa budú brať. Veci sa začali meniť, dievčina mala pocit, že snúbenec sa postupne mení na obraz svojich rodičov. Dvojica sa hádala čoraz častejšie, mladík svoju nastávajúcu neustále kontroloval a mal potrebu riadiť jej život. Dokonca začal piť viac, než bolo únosné.

Žena bola presvedčená o tom, že na snúbenca jeho rodičia tlačili, aby svadbu zrušil. Preto keď za ňou prišla budúca svokra s tým, že jej dá 7700 libier (8900 eur), ak sa s jej synom rozíde, tak ani na chvíľku nezaváhala a ponuku prijala. "Nikomu sme o tom nepovedali, bola to tajná dohoda medzi mnou a jeho rodičmi. Ja som si zbalila veci a odišla som," píše užívateľka. Rodičia jej expriateľa ju vraj raz kontaktovali, poďakovali jej a zaželali do života všetko dobré. Bývalý snúbenec sa jej snažil niekoľkokrát dovolať, ale ona ho ignorovala. Od priateľov sa neskôr dozvedela, že rozchod niesol veľmi ťažko a úplne ho to zlomilo. 

Rodičia ponúkli synovej snúbenici
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Skúsenosť dievčiny vyvolala na sociálnej sieti zmiešané reakcie. Kým jedna skupina je presvedčená o tom, že mala právo vziať si peniaze ako bolestné za trápenie, ktoré jej rodina snúbenca spôsobila, iní tento názor spochybňujú. Myslia si, že ak došlo vo vzťahu k nejakým zmenám a ona už nebola šťastná, mala hneď vycúvať a odvolať svadbu. "V tomto prípade nemohlo ísť o lásku. Ja by som partnera, ktorého milujem, nevymenila za žiadne milióny. Celé je to divné," píše sa v ďalšom komentári.

Viac o téme: SvadbaRozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu