Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Párik si dal zo srandy urobiť test DNA: Desivé odhalenie, mladík kvôli nemu dostal kopačky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Testy DNA, ktoré si dávajú ľudia väčšinou urobiť kvôli ujasneniu viacerých sporných záležitostí a očakávajú od nich odpovede na svoje otázky, môžu po doručení výsledkov ešte viac zamotať životnú situáciu. Podobne dopadol aj pár, ktorý sa rozišiel po odhalení rodinného tajomstva ukrytého práve vo výsledkoch testovania.

Testovanie DNA sa stalo bežnou súčasťou riešenia najmä sporov o otcovstvo či určenia identity páchateľa nejakého trestného činu. Mnohí sa ale dajú testovať len tak zo zaujímavosti, keď sa chcú dozvedieť viac o svojom pôvode. A presne takýto dôvod mala aj nemenovaná dvojica, ktorá plánovala preskúmať rodinný rodokmeň. Dvadsaťsedemročná žena a jej o rok mladší priateľ však netušili, že odhalenie minulosti predkov vážne ohrozí ich vzťah a nakoniec bude dôvodom na rozchod. 

Párik si dal zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Všetko sa začalo, keď som v rodokmeni objavil neznáme mená a začal som pátrať po ich pôvode. Vzápätí sa mi podarilo zistiť, že jedno z nich patrilo neslávne známemu sériovému vrahovi," začína mladík svoje rozprávanie na stránke Reddit. U príbuzných zisťoval, či o tom niekto niečo vie. Vtedy sa dozvedel, že rodina má nejaké informácie, ale od tohto mena sa dištancujú a nikdy nechceli o tom hovoriť.

Pochopenie pre celú situáciu však nemala jeho priateľka, ktorá sa po týchto zisteniach s ním rozišla. "Tento víkend sa so mnou stretla a všetko uzatvorila s tým, že nechce mať nič spoločné s mužom, ktorý je potomkom sériového vraha," napísal nešťastný muž. Jeho partnerka mu tiež vysvetlila, že ho miluje, ale nedokáže si predstaviť, že by s týmto strašným vedomím ďalej žila po jeho boku. 

Zosnulému lekárovi (†89) urobili testy DNA: Odhalili jeho zverské praktiky

Viacerí užívatelia sa zhodli v tom, že v ich vzťahu nebolo pravdepodobne všetko v poriadku a žena zrejme iba čakala na zámienku, ako z neho vycúvať. Podľa ich názoru sa muž nemá trápiť a nie je ani správne premýšľať o tom, akí boli jeho predkovia. Nikto totiž nemôže za to, do akej rodiny sa narodí a každý zodpovedá iba za svoje vlastné činy. 

Viac o téme: Sériový vrahRodokmeňTest DNA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu