Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ľudia si pretierali oči a nechceli tomu veriť: Tri ženy sexovali uprostred ulice!

Brisbane Zobraziť galériu (2)
Brisbane (Zdroj: Youtube/ARCHIELUXURY)

BRISBANE - Pár z austrálskeho mesta Brisbane zašiel v nedeľu popoludní na drink, keď sa stal svedkom sexuálnych orgií trojice žien priamo v centre mesta. Ženy sa začali milovať na chodníku a vôbec im nevadilo, že okolo nich prechádzali ľudia vrátane detí. Trestnému stíhaniu ale aktérky čeliť nebudú.

Ženám v centre Brisbane evidentne neprekážala prítomnosť cudzích ľudí pri ich sexuálnych aktoch. Očitý svedok potvrdil, že v čase orgií okolo žien prešlo minimálne desať ľudí. "Všetci sa na nich dívali z diaľky, no nezdalo sa, že by im to prekážalo," uviedol. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Jeden z okoloidúcich napokon zalarmoval queenslandskú políciu. Jej hovorca informoval, že ženy súdené nebudú, pretože neexistujú dostatočne silné dôkazy na to, aby boli usvedčené. Viacerí svedkovia si ale myslia, že ženy si nejakú formu trestu zaslúžia. "Keď sme okolo nich prechádzali, jedna z nich sa nás spýtala, či by sme ich nezaviezli domov," povedal jeden z nich s tým, že aktérky boli zjavne opité. 

Medzi cestujúcimi v autobuse vzplanula silná vášeň: Sex na sedadle priamo pred očami ostatných

Novozískané zábery údajne zachytávajú, ako si jedna zo žien roztrhla šaty a odhalila prsia. Potom si ľahla na zem s rozkročenými nohami a úplne tak zablokovala chodník. No keďže na videu nie je zreteľne vidno genitálie, ženy nebudú z ničoho obvinené. Usvedčiť ich na súde by preto bolo veľmi komplikované. 

Viac o téme: BrisbaneSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu