Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Otec nakrúcal ultrazvuk svojej tehotnej manželky: Veď tie dvojičky sa bijú v maternici!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/China Daily)

NING-SIA - Roztomilé čínske dvojičky sa stali hviezdami internetu dávno predtým, ako sa narodili. Ich vzájomný súboj v matkinom brušku pobavil užívateľov sociálnej siete. Na prenatálnom videu to vyzerá tak, akokeby si dávali do "zubov".

Ultrazvukové vyšetrenie, ktoré koncom minulého roka absolvovala matka budúcich dvojičiek v štvrtom mesiaci tehotenstva, sa vďaka jej manželovi ocitlo na sociálnej sieti, kde zabáva užívateľov. Zachytilo totiž dvojičky, keď zápasili o miesto v mamičkinom bruchu. "Možno sa bijú o to, ktorá pôjde prvá von," okomentoval zábery jeden z užívateľov. 

VIDEO Otec nakrúcal ultrazvuk
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/China Daily)

Jednovaječné dvojičky nazývané Mo-Mo, ktoré sa v tele matky delili o jednu placentu a plodový vak, prišli na svet cisárskym rezom. Dve dievčatká dostali milé prezývky Cherry a Strawberry (Čerešňa a Jahoda). "Dúfam, že si budú v živote oporou a budú si pomáhať," povedal ich otec (28), ktorý si spomína aj na to, že na ďalšom ultrazvuku sa Cherry a Strawberry objímali.

Bábätká sú zdravé a svojim rodičom robia veľkú radosť. Pri narodení vážili 1950 gramov a 1620 gramov. Jednovaječné dvojičky sú inak veľmi zriedkavá záležitosť, štatisticky ide o jedno z 35 000 až 60 000 tehotenstiev. V týchto prípadoch často dochádza ku komplikáciam so zamotanou pupočnou šnúrou.

Viac o téme: DvojičkyTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu