Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Matka mala sex na nemocničnej posteli: Len dve hodiny po tom, čo...!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Štyridsaťštyriročná Debbie Hodgeová sa verejne v rannej šou This Morning priznala k šokujúcim aktivitám, ktorým sa so svojím partnerom venovala krátko po tom, ako porodila svoje štvrté dieťa. Bola síce pod vplyvom sedatív, ale všetko si vraj veľmi dobre pamätá a vôbec sa pri tom necítila nepríjemne.

Debbie sa v priamom prenose priznala k tomu, že iba dve hodiny po pôrode si užila sex. "Dcérka Amelia bola v postieľke, my sme sa s partnerom k sebe túlili a zrazu k tomu došlo. Ešte mi účinkovala epidulárka, takže som nemala bolesti," spomína si na aktivitu, na ktorú nemá väčšina žien v takýchto chvíľach ani len pomyslenie.

Matka mala sex na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Sexuálne voľno si Hodgeová podľa vlastných slov nedopriala ani po návrate z pôrodnice. S partnerom sa milovali hneď po tom, ako sa na tretí deň vrátila domov. "Dávali sme si pozor na stehy, bolo to jediné obmedzenie," pokračuje v opise pikantných chvíľ. 

Žena (†32) zomrela po päťhodinovom maratóne sexu: Chcela, aby trval dlhšie, osudná chyba

U matky štyroch detí vo veku 20,14, 10 a päť rokov to tak ale bolo vždy. Priznala, sexovala krátko po pôrode aj svojich ďalších detí. Otca svojej poslednej dcéry stretla, keď mala 39 rokov. Gynekológ jej vtedy povedal, že už má problémy s cyklom a už nebude môcť mať žiadne deti. O dva mesiace neskôr ale Debbie jeho slová vyvrátila, keď otehotnela po štvrtýkrát. S partnerom mladším o 15 rokov si vraj najlepšie rozumeli po sexuálnej stránke. Medzičasom ju už však opustil, pretože nezvládal rodičovské povinnosti. Debbie ale nič neľutuje. "Som šťastná, že som prekonala všetky tie komplikácie a môžem sa tešiť zo zdravej dcérky," dodala. 

Viac o téme: SexPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu