Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dievčatku sa na tvári objavili záhadné škrabance: Rodičia pozreli na VIDEO a skameneli od hrôzy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/World news for all)

LANSING - Rodičia z amerického štátu Michigan tvrdia, že v ich dome straší zákerný duch. Do izby svojej dcérky namontovali kameru po tom, ako sa na jej tvári objavili tri hlboké škrabnutia. Veria, že zlého ducha nakrútili na kameru. Presvedčte sa na vlastné oči vo videu v článku.

Dvadsaťpäťročná Heather Broughová a jej o päť rokov starší snúbenec John Higgins objavili na dcérinej tvári niekoľko rán. Netušili, ako sa k nim dopracovala, namontovali preto do detskej izby kameru. Vďaka nej vraj zistili, že v ich dome straší duch. Na kamerovom zázname podľa vlastných slov videli mužskú postavu, ktorá prechádza okolo kolísky. Postava sa následne vyparila. 

Dievčatku sa na tvári
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/World news for all)

Vyšetrovateľ paranormálnych javov je presvedčený o tom, že v dome mladej rodiny skutočne straší. Tá sa doň presťahovala len nedávno, pred nimi v dome žila staršia žena. Pred smrťou údajne veľa ležala, pretože si zlomila bedrovú kosť. Do domu sa následne nasťahoval jej brat trpiaci schizofréniou, ktorý v ňom býval až do svojej smrti. 

Mladík v lese nakrúcal stromy: Keď si doma pozrel VIDEO, skamenel od strachu

"Je tu duch. Neviem, aké sú jeho zámery, ale v tomto bode dochádza k fyzickému ubližovaniu. Chceme z domu odísť tak rýchlo, ako to len pôjde," zadúša sa Broughová. Tvrdí, že práve v čase, keď ich dcérka utrpela zranenia na tvári, počuli v dome krik, dupot a smiech neznámeho pôvodu. Samotná Heather sa raz v noci prebudila na mužský krik. Dcérku dovtedy, kým nenájdu nový domov, nenechajú spať v izbe samú.

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu