Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Muž chcel nahý nastúpiť na palubu lietadla: Ale ten dôvod prečo!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube/rt)

MOSKVA - Bizarných okamihov počas cestovania lietadlom nikdy nie je dosť. Dôkazom je aj tento muž, ktorý chcel nastúpiť na palubu lietadla na moskovsom letisku Domodedovo úplne nahý. Tvrdil totiž, že bez oblečenia bude aerodynamickejší. O chlapíka sa postaral letiskový personál, neskôr polícia.

Neznámy muž bez akýchkoľvek problémov prešiel cez registračnú bránu leteckej spoločnosti Ural Airlines. Komplikácie nastali v momente, keď sa vyzliekol a prebehol k vstupnej bráne do lietadla. "Kričal, že oblečenie narúša aerodynamiku jeho tela, preto je nahý," uviedol spolucestujúci. 

VIDEO Muž chcel nahý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/rt)

Letiskový personál naháča zastavil ešte pred nástupom na palubu lietadla, ktoré smerovalo na Krym. Neskôr skončil v rukách polície. "Muža po zadržaní umiestnili do lekárskej miestnosti na letisku, neskôr bol hospitalizovaný v zdravotníckom zariadení," informovalo tlačové oddelenie letiska. 

FOTO Chaos na letisku vo Viedni: Slováci sa tešili na dovolenku, nepustili ich do lietadla!

Video zachytáva muža sediaceho na dlážke s putami na rukách, pričom je stále nahý. Podľa očitých svedkov nebol opitý. Pravdepodobne by si len potreboval zopakovať zákony fyziky, aby sa podobným situáciám v budúcnosti vyhol.

Viac o téme: RuskoLetiskoNaháč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu