Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena (36) išla na plastiku, aby vyzerala ako Meghan Markle: FOTO výsledku... veď posúďte sami

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

HOUSTON - Manželka princa Harryho Meghan Markleová inšpirovala tisíce žien na celom svete svojím imidžom a zmyslom pre módu. Pre jednu Američanku sa ale stala vzorom, pre ktorý neváhala ísť pod skalpel plastického chirurga. Zo svojej novej podoby je nadšená a tvrdí, že medzi jej životom a životom vojvodkyne je až príliš veľa podobností.

Tridsaťšesťročná Xochytl Greerová z Houstonu obdivovala Meghan ešte v čase, keď účinkovala v seriáli Kravaťáci. Vtedy nikto ani len netušil, že sa z nej stane vojvodkyňa zo Sussexu. "Páčila sa mi jej postava, predstavovala vzor silnej ženy. Po tom, ako začala chodiť s Harrym, som jej začala fandiť ešte viac. Je to taká naša americká princezná, reprezentuje krajinu a je fantastická," rozplýva sa nad ňou trojnásobná matka. 

Pred premenou
Zobraziť galériu (4)
Pred premenou  (Zdroj: profimedia.sk)

Obdiv k Markleovej však nezostal v prípade Greerovej iba na úrovni bežného zbožňovania, ktorý sa prejaví nanajvýš napodobňovaním v obliekaní či v úprave účesu. Američanka totiž pred pár mesiacmi podstúpila plastiku tváre. Konkrétne išlo o úpravu lícnych kostí, pier, nosa, ďalej si nechala odsať tuk z brucha, stehien a zadku. Celá investícia odľahčila jej peňaženku o 30-tisíc dolárov (vyše 26-tisíc eur). Zákrok sa navyše dial za prítomnosti kamier televíznej relácie ABC Nightline. 

Žena (36) išla na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Niektorí ľudia Xochytl vyčítajú, že je vojvodkyňou posadnutá. Ona to ale odmieta. "Čo je zlé na tom, že sa chcem podobať na niekoho, kto je milý a krásny?" argumentuje. Komentáre, v ktorých ľudia Greerovú upozorňovali na to, že by jej mal chirurg vrátiť peniaze, pretože výsledok jeho práce sa značne odklonil od pôvodného zámeru, vraj vymazala a vôbec si nepripúšťa, že sa na svoj idol nepodobá. "Keď je Megan v televízii, moja dvojročná dcéra vždy kričí, že vidí mamu," hovorí. 

Žena (36) išla na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa brunetky je medzi jej a Markleovej životným príbehom taktiež veľa súvislosti a až nápadných podobností. Xochytl pracuje ako advokátka a toto povolanie sa spája práve so spomínanou postavou v úspešnom seriáli. Vojvodkyňa má okrem toho zmiešaný pôvod a Greerová je polovičná Mexičanka. Zároveň dodala, že aj ona si prešla mnohými rodinnými problémami. "Vďaka Meghan som lepšie prekonala rozvod a keby som mala príležitosť osobne sa s ňou stretnúť, za všetko by som jej poďakovala," dodala. 

Viac o téme: PlastikaMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu