Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bazár predáva starú komodu: Bývalí majitelia s ňou prežili nočné mory, v živote by ste ju nekúpili!

(Zdroj: Facebook/Habitat for Humanity ReStore of Rowan County)

SALISBURY - Cez neziskovú mimovládnu organizáciu Habitat For Humanity ReStore predávajú ľudia z celého sveta nábytok a knihy už po dlhé desaťročia. Lenže jedna z posledných ponúk, ktoré zverejnila pobočka v Salisbury v Severnej Karolíne, zrejme záujemcov o kúpu skôr zastraší ako pritiahne.

Organizácia Habitat For Humanity ReStores sprostredkúva predaj použitého nábytku a z jeho výťažku stavia obydlia pre chudobných. Inzerát, ktorý sa nedávno objavil na jej stránkach, však podľa všetkého kúpychtivých záujemcov skôr odradí, než pritiahne. Jeho autor totiž zašiel s úprimnosťou až príliš ďaleko. "Predchádzajúci majiteľ tvrdí, že komoda je strašidelná a spôsobovala nočné mory tak jemu, ako aj jeho manželke po celý čas, keď ju mali v izbe. Tiež povedal, že na ňu neustále štekajú ich psy," uvádza sa v inzeráte.

Odhliadnuc od démonického odkazu ide o veľmi zaujímavé a hodnotné dielo s takmer sedemdesiatročnou históriou. Šuplíková komoda totiž pochádza z päťdesiatych rokov minulého storočia a je ručne vyrezávaná. V ponuke bola spoločne s manželskou posteľou za tisíc dolárov (884 eur). Podľa najnovších informácií sa už predala. Nový majiteľ sa zrejme teda má na čo tešiť. 

Viac o téme: StarožitnosťZáhadaStrašenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu