Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena (31) poskytla orál svojmu priateľovi: Potom nastalo peklo, takmer zomrela

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ALICANTE - Takmer smrťou sa skončili sexuálne hrátky mladého páru po tom, ako nemenovaná žena urobila svojmu partnerovi orálny sex. Alergická reakcia na jeho ejakulát ju totiž na týždeň pripútala na lôžko. Lekári nemocnice General Universitari v španielskom Alicante hovoria o jej záchrane ako o obrovskom šťastí.

Ttridsaťjedenročná žena utrpela anafylaktický šok krátko po tom, ako prehltla semeno svojho partnera. Zrazu začala zvracať, opuchla a mala problém s dýchavičnosťou. Šokovaný priateľ privolal záchranárov, ktorí jej okamžite nasadili adrenalín a stabilizovali ju. Po prevoze do nemocnice bola ešte týždeň pripútaná na lôžko a užívala adrenalín, steroidy a salbutamol, až kým nebola úplne v poriadku. 

Žena (31) poskytla orál
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa reakcie lekári usúdili, že išlo o alergiu na penicilín, ale žena tvrdila, že žiadne lieky neužíva. Zároveň uviedla, že problémy nastali počas orálu, ktorý poskytovala svojmu partnerovi. Až neskôr vysvitlo, že jej milenec si lieči zápal ucha a asi štyri hodiny pred sexom užil liek obsahujúci amoxicilín/kyselinu klavulánovú, čiže formu penicilínu. 

Orál sa takmer skončil tragédiou: Žena (44) počas orgazmu dostala mŕtvicu

Časopis British Medical Journal Case zverejnil tento prípad ako varovanie. "Všetci, ktorí majú alergiu na lieky a prevádzkujú sex s niekým, kto práve nejaké užíva, by mali používať kondóm," upozornila v článku lekárka Susana Almenaraová. "Tento prípad je síce prvý svojho druhu, ale nečakajme na to, kým nastanú ďalšie a radšej v tomto smere zintenzívnime osvetu a prevenciu."

Viac o téme: SexOrálEjakulátAlergická reakcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu