Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pasažierka vypleštila oči, keď chlap v lietadle urobil TOTO: A to mala pred sebou 10-hodinový let!

(Zdroj: Twitter/Lizzie Thompson)

LOS ANGELES - Žena letela z Paríža do Los Angeles, keď sa stala svedkom mimoriadne bizarného a miestami aj nechutného incidentu. Na palubu lietadla totiž nastúpil muž, ktorý sa počas desať hodín trvajúceho letu vyzliekol do trenírok. Palubný personál sťažnosti cestujúcej ignoroval.

Keď máte pred sebou dlhý let, snažíte sa vytvoriť si čo najväčšie pohodlie. No jeden z pasažierov sa počas transatlantického letu uvoľnil hádam až príliš. Krátko po nástupe na palubu sa totiž vyzliekol až do trenírok a takýto polonahý si sadol na sedadlo. Cestujúca Lizzie Thompsonová sledovala neznámeho chlapíka cez uličku. Upovedomila letušky spoločnosti Air France, no tie len mykli plecom a incident viac neriešili.

Bizarný cestovateľský zážitok sa ani týmto ale ani zďaleka nekončil. Mužovi sa neskôr podarilo ukradnúť štyri mini fľaše vína z jedálenského vozíka, ktoré do seba nalial v pomerne krátkom čase. Napokon mu na palube lietadla predsa len bolo chladno, tak si obliekol zimný kabát. Nie však nohavice.

Ľudia, ktorí o incidente čítali na sociálnych sieťach, boli rovnako zúfalí ako pasažierka lietadla. Spoločnosť Air France sa doposiaľ k incidentu nevyjadrila.

Viac o téme: LietadloNaháč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu