Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá mamička dostala znepokojujúcu správu od taxikára: Varuje ostatné ženy, dávajte si pozor!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MELBOURNE - Dôvod na znepokojenie má neznáma žena z austrálskeho Melbourne po tom, ako sa k jej telefónnemu číslu dostal taxikár, ktorý ju raz viezol domov. Odvtedy ju kontaktoval a ponúkol odvoz bez toho, aby ho o to žiadala. Po zverejnení svojej skúsenosti na sociálnej sieti zistila, že v rovnakej situácii sa ocitli aj ďalšie ženy.

Keď si mladá mamička Natasha objednávala cez dispečing taxislužbu, tak nepredpokladala, že ďalšie ráno ju bude kontaktovať šofér, ktorý ju viezol z domu deň predtým. "Ráno o 5.26 mi prišla správa, či nepotrebujem odviezť ako prvýkrát. Zostala som v šoku, pretože som nemala poňatia, kto mi píše," hovorí.

Z komunikácie vyplynulo, že ide o šoféra taxíka, ktorý ju už raz viezol. "Spýtala som sa ho, či môže dispečer v ich spoločnosti posúvať taxikárom telefónne čísla klientov a on mi odpovedal, že niekedy sa to tak deje," pokračuje zdesená žena. 

Mladá mamička dostala znepokojujúcu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Okamžite kontaktovala dispečing taxislužby, kde vylúčili, že by nejakí ich zamestnanci robili niečo podobné. Zákazníčka im teda poslala všetky screenshoty, ktoré dokazovali pravý opak. Spoločnosť sa zmohla iba na slová ľútosti. Vedenie jej zároveň vysvetlilo, že nemôže mať svojich podriadených pod kontrolou 24 hodín 7 dní v týždni. "Ten muž má moje číslo, vie, kde bývam. Vôbec sa necítim bezpečne," dodala Natasha. 

Novinárka upozornila na šokujúce praktiky aplikácie Taxify: Neúnosné obťažovanie zákazníčok

Po zverejnení jej skúsenosti na sociálnej sieti sa prihlásili ďalšie štyri ženy, ktoré sa dostali do rovnakej situácie s tou istou taxislužbou a tým istým šoférom. Všetky ženy by mali preto spozornieť a dávať si pozor. 

Viac o téme: ObťažovanieTaxikárAustráliaTaxík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu