Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Inštruktor autoškoly počas jazdy zažil strašný šok, nevie sa z toho spamätať: VIDEO incidentu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Youtube/swns)

BRADFORD - Inštruktor autoškoly z Británie bol nútený zavolať políciu počas jazdy so žiakom. Ich auto totiž prenasledoval rozzúrený vodič džípu idúci za nimi. Vadilo mu, že mladík, ktorý si práve robil vodičský preukaz, čakal príliš dlho na to, aby odbočil z hlavnej cesty. Inštruktor je z nepríjemného incidentu tak konsternovaný, že uvažuje o predčasnom odchode do dôchodku.

Perwaiz Rajput (58) spolu so svojím žiakom vyrazil na jazdu na predmestí Bradfordu v najrušnejšej hodine. Inštruktor priznal, že pri jazde prežíval minúty strachu. Nie však kvôli tomu, že by jeho žiak zle jazdil. Vykoľajil ho agresívny a netrpezlivý vodič idúci za nimi. Rajputov žiak totiž asi pol minúty čakal na odbočenie z hlavnej cesty na vedľajšiu. Znemožnil tak vozidlám za ním, aby plynule pokračovali vo svojom smere.

Inštruktor autoškoly počas jazdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/swns)

Vodič džípu začal kvôli tomu na nich trúbiť. Navyše sa držal v tesnom, až nebezpečnom závese za vozidlom autoškoly, čo mladíka ešte viac vystresovalo. V jednej chvíli dokonca vystúpil z auta a bežal za nimi.  

Inštruktor autoškoly počas jazdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/swns)

Celé prenasledovanie, ktoré je zachytené na palubnej kamere v aute, trvalo asi desať minút. Rajput okamžite kontaktoval políciu, pretože sa bál, že zúrivý vodič je ozbrojený. "Bola to taká otrasná skúsenosť, nevedel som, čoho je ten druhý vodič schopný. V jednom momente nás nebezpečným spôsobom predbehol a zdalo sa, že sa nás snaží zablokovať a zastaviť," opísal incident. 

Inštruktor autoškoly počas jazdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/swns)

Keď na miesto dorazila polícia, agresívny šofér bol už dávno preč. Perwaiz si ale našťastie pamätal detaily, ktoré poskytol privolanej hliadke. Ako inštruktor v autoškole pracuje už devätnásť rokov, no priznal, že súčasný štandard jazdenia je oveľa horší než v minulosti. Premýšľa preto, že s prácou úplne nadobro skončí.

Začiatkom tohto mesiaca bol svedkom nehody, počas ktorej neznáme vozidlo narazilo do bočnej strany auta autoškoly. Vodič, ktorý nehodu spôsobil, sa vôbec nezaujímal o to, či je posádka v druhom aute v poriadku, a z miesta činu odišiel. V dôsledku tejto autonehody Rajput utrpel šok a dva týždne nebol schopný vykonávať svoju prácu. 

Viac o téme: AutoškolaIncident
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu