Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodičia pátrali po svojej dcére (†26): Celý deň chodili okolo jej mŕtveho tela a ani o tom netušili

Ella-Louise Tunneyová Zobraziť galériu (2)
Ella-Louise Tunneyová (Zdroj: Facebook/Ella-Louise Tunney)

WINDSOR - Vyšetrovanie obrovskej tragédie, pri ktorej v júni 2017 vyhasol život dvadsaťšesťročnej Angličanky, je už konečne ukončené. Okolnosti podozrivého úmrtia nútili vyšetrovateľov vziať do úvahy viaceré možnosti, ale nakoniec sa potvrdilo, že žena zomrela bez cudzieho zavinenia.

Život Elly-Louise Tunneyovej vyhasol v dome jej rodičov v lete 2017. Paradoxom celého prípadu je to, že zúfalí rodičia, ktorým sa ich dcéra neozvala niekoľko dní, chodili celý čas okolo jej mŕtveho tela a vôbec si ho nevšimli. Ležalo totiž na dne vírivky, ktorú sčasti prekrýval kryt. 

Krutá smrť manželov v hotelovej vírivke: Infarkt počas sexu, nechtiac zabil svoju ženu

"Dcéra bola samostatná. Niekedy zostávala s nami, inokedy spala v prístavbe vzdialenej od nášho domu asi 60 metrov," spomína otec Lee. Keď sa teda jeden deň neozvala, nerobili z toho žiadnu paniku. Navyše nechala u rodičov doma v kuchyni kabelku a telefón, čo ich len utvrdilo v tom, že je unavená a išla k sebe. Lenže na druhý deň dcéru v prístavbe nenašli a nič o Elle nevedeli ani jej kolegovia a kamaráti. 

Rodičia pátrali po svojej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ella-Louise Tunney)

Lee sa preto dcéru vybral hľadať do okolia spolu so svojím psom. Nenašiel ju, a tak zavolal políciu. Z telefónu nezvestnej policajti zistili, že posledný odkaz poslala svojim priateľom. Písala v ňom, že sa ide osviežiť do vírivky po náročnom dni. Vyšetrovatelia sa teda išli pozrieť do záhrady, kde vo vírivke našli jej telo. Mladá žena tam ležala na dne v hĺbke asi jedného metra. Podľa patológa dostala epileptický záchvat a utopila sa. "Vyšetrovanie vylúčilo možnosť, že by mohlo ísť o cudzie zavinenie," stojí v záverečnej správe.

Viac o téme: VírivkaTragédiaSmrťUtopenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu