Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka (46) stále dojčí svojho 7-ročného syna: Silný argument, prečo to robí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Lisa Bridger)

ADELAIDE - Štyridsaťšesťročná Austrálčanka čelí obrovskej kritike zo strany okolia, pretože ešte stále dojčí svojich dvoch synov vo veku štyri a sedem rokov. Matka však vysvetľuje, že robí pre jej deti to najlepšie. Myslí si, že svoje správanie by nemala zmeniť ona, ale mali by to urobiť tí, čo nešetria štipľavými poznámkami na jej adresu.

Matka piatich detí Lisa Bridgerová pohoršuje svoje okolie. Všetkým sa totiž zdá, že pri dojčení jej synov ide o prejav obscénnosti. Žena ale tvrdí, že je len jednoducho nepochopená. Jej deti sú totiž autistické a dojčenie je podľa nej výborný spôsob, ako ich upokojí.

Na stránke Kidspot.com.au dokonca zverejnila otvorený list. "Všetkým, ktorí ma označili za chorú, odkazujem, že moji synovia Chase a Phoenix sú autisti a keď ich dojčím, robím pre nich to najlepšie, pretože ich to upokojuje. Nie som ani sexuálny delikvent, ani pedofil a ani svoje deti sexuálne neobťažujem," vyjadrila sa. 

Matka (46) stále dojčí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Lisa Bridger)

Lisa tiež uviedla, že takéto názory okolia ju síce trápia, ale aj tak bude pokračovať v dojčení, pretože cíti, že pre jej synov robí to najlepšie. Staršieho syna opisuje ako nezávislú sebaistú osobnosť. Jemu samému dojčenie v jeho veku neprekáža a akceptujú to aj jeho kamaráti. "Najväčší problém pre mňa sú všetci tí dospelí, čo na mňa zízajú. Je zvláštne, že práve oni vedia, čo je pre mňa a moje dieťa najlepšie," pokračuje Bridgerová s tým, že práve dojčenie prispelo k tomu, že jej syn nepotrebuje lieky na upokojenie. 

Matka (46) stále dojčí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Lisa Bridger)

Skúšala mu podávať melatonín, ale nedarilo sa jej to, pretože ho nemohol prehltnúť. Teraz ho dostáva z materského mlieka a je pokojný. "Neviem, v akom svete to žijeme, keď je bežné dojčenie označované za sexuálne zneužívanie," dodala sklamane Lisa. 

Viac o téme: Dojčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu