Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík objavil na Google Maps tú najzábavnejšiu vec: Ľudia reagujú, to miesto musím navštíviť!

(Zdroj: Twitter/TastyTK)

HOUSTON - Google mapy sú nekonečným zdrojom zábavy. Už v minulosti sa ľudia na sociálnych sieťach pochválili bizarnými zábermi, ktoré pri prehľadávaní lokalít cez túto službu našli. Tentokrát ide o záber s mačkou, ktorá si pre objektív kamery pripravila skutočne vtipný výraz.

Celý internet sa pred časom dobre zabával na fotke, na ktorej bola zachytená krava s rozmazanou tvárou kvôli ochrane identity.

Tento vtipný záber však prekonalo video, ktoré na svojom Twitterovom účte zverejnil istý Američan. Ide o priblíženie námestia Largo di Torre Argentina v talianskom Ríme. Objektív Google kamery totiž nakrútil mačku, ktorá má na tvári mimoriadne zábavný výraz. 

Užívatelia sú z tohto miesta nadšení a mnohí sa vyjadrili, že sa tam musia ísť pozrieť na vlastné oči. Na Largo di Torre Argentina kedysi stáli štyri rímske chrámy a pompejské divadlo. V súčasnosti sa tam zdržujú opustené mačky. V Taliansku sa totiž podľa zákona nesmú zabíjať. To znamená, že sa často potulujú po okolí a táto mačka nie je ani zďaleka jediná, ktorá prostredníctvom Google kamery pobavila internet. O spomínané miesto sa starajú dobrovoľníci, ktorí zabezpečujú sterilizáciu túlavých mačiek. 

Viac o téme: MačkaGoogle maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu