Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Kamera zachytila hrôzostrašný incident: Z idúceho auta vypadla sedačka... a v nej dieťa!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/zidyboby)

MANKATO - Obyvatelia mesta Mankato v americkom štáte Minnesota sa stali svedkami šokujúceho incidentu. Z idúceho auta vypadlo v autosedačke malé dieťa, no jeho matka napriek tomu pokračovala v jazde. Prípad už prešetruje miestna polícia, ktorá postup vodičky nechápe a snaží sa zistiť, prečo reagovala tak, ako zareagovala.

Pohľad na kamerový záznam pochádzajúci z auta Chada Cheddara Mock je priam desivý. Zachytáva vozidlo, ktorého dvere sa počas jazdy otvorili a vypadla z nich autosedačka. A bohužiaľ nie prázdna, sedelo v nej malé dievčatko! Človek by čakal, že vodička okamžite zastaví, aby svoju dcéru ratovala. Kúsok od miesta incidentu na svetelnej križovatke aj naozaj zastala, no len preto, aby zatvorila dvere a pokračovala ďalej. Vôbec pritom nepostrehla, že jej na zadnom sedadle chýba dieťa. 

VIDEO Kamera zachytila hrôzostrašný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/zidyboby)

Na miesto nešťastia sa žena vrátila až po zhruba dvadsiatich minútach. Dievčatko malo obrovské šťastie. Náraz na vozovku totiž stlmila detská sedačka a situáciu zvládol aj Chad, ktorý šoféroval za autom nepozornej matky. Na chvíľu zastavil premávku a batoľa odniesol na chodník. Neutrpelo žiadne zranenia. 

VIDEO Kamera zachytila hrôzostrašný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/zidyboby)

Matka tvrdila, že úplne zabudla na to, že má vzadu dcérku. Doteraz nie je známe, ako sa otvorili dvere na aute a políciu zaujíma aj to, prečo nebola autosedačka dostatočne pripevnená k zadnému sedadlu. Okresný prokurátor pravdepodobne ženu obžaluje z nedbanlivosti a ohrozenia dieťaťa.

Viac o téme: NehodaDieťaAutosedačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu