Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kamarátky si počas prehliadky kostola spravili selfie: Preboha, veď na tej FOTO je antikrist!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

THORNE - Dve Britky si chceli vyskúšať prácu zvonárov v kostole sv. Mikuláša v anglickej dedine Thorne. Na mieste spoločne s ostatnými záujemcami najskôr absolvovali prehliadku, počas ktorej si spravili selfie. Keď však uvideli, čo je na nej, na zvony radšej rýchlo zabudli.

Keď Natalie Wilkinsonová (28) a jej kamarátka Kerry Morrisová (31) uvideli inzerát na prácu zvonárov v kostole sv. Mikuláša, chceli si to vyskúšať. Je to strašidelné a tmavé miesto. Schody sú tam veľmi úzke, všetko je zo starého dreva. Dievčatá sa teda vybrali na prehliadku miesta. "Išla som ako posledná v skupine. Navrhla som Kerry, aby sme sa odfotili, pretože by nám nikto neuveril, kde sme boli," hovorí Natalie.

Natalie Wilkinsonová
Zobraziť galériu (3)
Natalie Wilkinsonová  (Zdroj: profimedia.sk)

Po zhotovení selfie sa kamarátky pridali k ostatným. Keď vyšli von z kostola, ktorý pochádza z 12. storočia, pozreli si fotky. A práve spomínaná selfie ich vydesila, pretože na nej v pozadí zbadali tvár nejakého chlapca. "Okamžite sme si pomysleli, že to musí byť diabol," okomentovali fotografiu, ktorá vznikla pri tzv. diablových dverách. Počas prehliadky sa dozvedeli, že musia byť stále otvorené, aby odtiaľ mohli vyjsť zlí duchovia. 

Kamarátky si počas prehliadky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po tomto zážitku na prácu zvonára dievčatá radšej rýchlo zabudli. Oslovili aj organizáciu Paranormal Investigations UK, ktorá potvrdila autenticitu snímky a dodala, že pre existenciu chlapčenskej tváre na fotografii neexistuje nijaké racionálne vysvetlenie. Na pozemku sa vraj nachádzajú aj dva hroby padlých vojakov z druhej svetovej vojny, ktorí zomreli v rovnaký deň.

Viac o téme: DuchKostolZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu