Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Manželia si chceli spestriť sex: Dosahovanie rozkoše sa skončilo katastrofou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SANTO DOMINGO - Sexuálna zábava manželského páru skončila na pohotovosti v nemocnici v Dominikánskej republike po tom, ako v mužovom konečníku uviazol osviežovač vzduchu. Hovorca nemocnice potvrdil, že zďaleka nejde o prvý prípad, kedy museli lekári z análneho otvoru ťahať niečo, čo tam nepatrí.

Lekár na pohotovosti nemocnice Francisco Moscoso Puello Hospital v metropole Santo Domingo viedol dvojhodinový zápas s osviežovačom vzduchu, ktorý zostal uväznený v konečníku nemenovaného pacienta. Sprej tam v návale sexuálneho opojenia a túžbe po dobrodružstve mužovi vložila jeho manželka. Tá si zrejme dala záležať na tom, aby rozkoš dosiahla absolútny vrchol, pretože mu kovovú nádobu s plastovým vrchnákom vrazila do zadku úplne celú. Štyridsiatnik tak musel podstúpiť bolestivú a zahanbujúcu procedúru, ktorá sa skončila úspešne. 

Manželia si chceli spestriť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Hovorca nemocnice síce neprezradil, či osviežovač vzduchu prevoňal miesto, v ktorom bol uväznený, ale potvrdil, že pacient je v poriadku a postupne sa zotavuje. Zároveň varoval ľudí, aby pri používaní sexuálnych pomôcok príliš neexperimentovali, pretože tým ohrozujú svoje zdravie.

Lekári vytiahli zo zadku mladíka (29) ten najčudnejší predmet: Od smrti ho delilo pár minút

Na zozname vecí vytiahnutých z útrob konečníkov a vagín sú totiž rôzne drevené predmety, plastové obaly z detských čokoládových vajíčok, ručné sprchy či baklažány. Túžba po výnimočnom sexuálnom dobrodružstve, ktoré si chcú mnohí znásobiť používaním netypických predmetov, môže totiž na dlhý čas poškodiť pohlavné orgány a tým stopnúť akékoľvek sexuálne aktivity. V horších prípadoch takéto experimentovanie končí vnútorným krvácaním a poškodením čriev. 

Viac o téme: SexKonečník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu