Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Toto by ste si na svadobnom oznámení prečítať nechceli: Hostia ostali zhnusení

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/awkwardfamilyphotos)

LONDÝN - Hotový zmätok a následné pobavenie vyvolalo svadobné oznámenie nemenovaného mladomanželského páru. Objavila sa v ňom totiž informácia o predjedle, ktorá vyvolala doslova zdesenie. Našťastie išlo iba o omyl, inak sa zrejme museli mnohí svadobčania vyhovoriť zo svojej účasti.

Pozvánka na svadbu nemenovaného páru zabáva užívateľov Instagramu. Na prvý pohľad vyzerá ako všetky ostatné. Zmätok a zdesenie vyvoláva až po dôkladnom prečítaní. Pozornému čitateľovi totiž neunikne informácia, že ako predjedlo budú o 15.30 hod. servírované konské vaječníky. Napriek tomu, že žijeme v dobe plnej extrémov a adrenalínových nápadov, predstava esteticky naložených pohlavných orgánov kobýl vydesila a znechutila viacerých svadobčanov.

FOTO Toto by ste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/awkwardfamilyphotos)

"Ani si nepamätám, kedy som si naposledy pochutnal na konských vaječníkoch," okomentoval oznámenie jeden z nich. Nezabudol sa tiež spýtať, či budú mrazené alebo čerstvé. "Neviem, či zostanem až do pol štvrtej," pripísal s úsmevom ďalší.

Menej nadšení svadobčania si už možno pripravovali výhovorky, ako sa tomuto špecifickému jedlu vyhnúť, keď vtom prišlo rozuzlenie. Na svadobnej pozvánke mal byť totiž namiesto výrazu "horse ovaries" použitý francúzsky výraz hors d'oeuvres, čiže chuťovky. To, či zlyhali jazykové znalosti samotných mladomanželov, ktorí zadávali text do tlačiarne, alebo ide o omyl, o ktorý sa postaral tlačiarenský škriatok, nie je doteraz známe. 

Viac o téme: SvadbaTrapasSvadobné oznámenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu