Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ženích zrušil svadbu 24 hodín pred ňou: Dorazila ho krutá reakcia jeho snúbenice

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Majiteľky svadobných agentúr sú často vystavované neprimeraným reakciám a požiadavkám budúcich neviest. Nemenovaná organizátorka sa počas svojej praxe stretla so všeličím a myslela si, že ju už nič neprekvapí, až kým ju neoslovila zákazníčka, ktorú neskôr oprávnene označila za bezcitné monštrum. Nakoniec ju vôbec neprekvapilo, že ženích radšej zo všetkého vycúval a svadbu zrušil.

Majiteľka svadobnej agentúry zverejnila na stránke Notalwaysright.com nepríjemnú skúsenosť s jednou zo svojich zákazníčok. S prípravami na veľký deň vraj išlo všetko dobre až do chvíle, kým nastávajúca nevesta nezistila, že jej sestra je tehotná. V tej chvíli vraj pochopila, že pracuje pre bezcitné monštrum. "Začala zúriť a oznámila sestre, že už nemôže byť družička. Jej tehotenstvo totiž prinieslo kopu nepredvídateľných a neriešiteľných problémov, ktoré ona nechce a nebude riešiť," posťažovala sa organizátorka. Tým neriešiteľným problémom bola zmena veľkosti šiat. 

Ženích zrušil svadbu 24
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Nevesta sa pár dní pred svadbou priznala k niečomu brutálnemu: Nakoniec sa ale aj tak vydala

Žena neskôr zistila, že sestra nevesty sa snažila otehotnieť tri roky a o to viac nechápala takúto krutú a necitlivú reakciu. Svoj názor si však nechala pre seba a pokračovala v prípravách až do chvíle, kým nenastal ďalší zlom. "Jedného dňa sedelo u mňa to bezcitné monštrum aj so svojou matkou. Monštrum neskôr s niekým telefonovalo a potom oznámilo mame, že sestra potratila," pokračuje organizátorka.

Správa, ktorá ju dojala k slzám, s nevestou vôbec nepohla. Surovo a chladne svojej organizátorke oznámila, aby sestru opätovne zaradila na zoznam družičiek, lebo už s ňou nebude problém. Tieto slová nenechali chladnou ani matku nevesty. Tá sa okamžite zdvihla a bezohľadnej dcére oznámila, že s touto svadbou nechce nič mať, nebude ju financovať a ani na ňu nepríde. "Ak si myslíte, že to s tým monštrom pohlo, tak sa mýlite sa. Zostala tam so mnou a riešila ďalšie detaily." 

Ženích zrušil svadbu 24
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Prišiel však na psa mráz. 24 hodín pred obradom zavolal organizátorke ženích a svadbu odvolal. Na dôvod sa nepýtala, ale v podstate asi ani nemusela. 

Viac o téme: SvadbaRozchodNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu