Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Tínedžer dostal SMS od svojej mamy, ktorá ho absolútne šokovala: Toto naozaj vedieť nechcel

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MIAMI - Sedem rokov po bolestnom rozvode matka napísala synovi, že opäť pobozkala jeho otca. Mladík bol z tejto novinky ohromený a nedokázal uveriť, že sa niečo také medzi jeho rodičmi stalo. Zároveň zdieľal konverzáciu so svojou mamou na internete a ľudia sú z jeho príbehu uchvátení.

Virgo Vonnie z Floridy uvádza, že jeho rodičia sa rozviedli pred siedmimi rokmi. Predchádzalo tomu veľmi ťažké obdobie a rozchod prebehol v bolestnej atmosfére. O to viac Virgo nedokázal uveriť tomu, čo mu napísala jeho mama Katrina. "Práve som pobozkala tvojho otca, ha-ha... bolo to také dobré a voňal fascinujúco. Myslím, že svojho muža získam späť," stálo v esemeske. Katrina mala totiž problémy so svojím bývalým priateľom, preto zavolala Ivymu, aby jej poradil, čo robiť. No a dvojica si začala písať. 

Podľa Vonnieho slov boli jeho rodičia spolu devätnásť rokov a vzájomne znovu komunikovať začali až vlani. Iniciátorkou rozvodu bola Katrina, a práve preto je jej syn o to viac prekvapený, že ho teraz chce naspäť. "Niekoľko rokov sa spolu ani nebavili. Ja a moji bratia sme im slúžili ako sprostredkovatelia informácií," hovorí Virgo.

Virgo Vonnie
Zobraziť galériu (2)
Virgo Vonnie  (Zdroj: Twitter/VirgoVonnie)

Užívatelia Katrine a Ivymu ale prajú a chcú, aby sa zas dali dokopy. "Tvoji rodičia sú na najlepšej ceste zamilovať sa do seba priamo pred tvojimi očami. Mohol by si sa stať súčasťou rodičovskej svadby, žiadna iná udalosť by niečo také netromfla," okomentoval príspevok Kofi.

Viac o téme: Rozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu