Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Cestujúca v lietadle sa ožrala z vína: Letušky jej odmietli naliať ďalšie, spustil sa teror

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: youtube/newsflare)

LONDÝN - Podnapitá právnička sa na palube lietadla spoločnosti Air India postarala o poriadnu šou. Jej ofenzívne správanie natočil jeden z cestujúcich na video po tom, ako jej letuška odmietla priniesť ďalší pohár vína. Po pristátí lietadla ženu zatkla polícia.

Päťdesiatročná žena, pochádzajúca zrejme z Írska, letela z indického Bombaja do Londýna. Na palube sa občerstvila vínom, no jeden pohárik jej zjavne nestačil a vypila celú fľašu. Keď chcela ďalšie víno, palubný personál jej ho odmietol dať. Nato začala letušky slovne atakovať. Podľa ostatných cestujúcich sa žena od začiatku správala k personálu nadradene. Stále opakovala, že je právničkou a vyhrážala sa právnymi stíhaniami. 

VIDEO Cestujúca v lietadle
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/newsflare)

"Takto sa staráš o pasažiera v biznis triede? Pracujem pre vás, sprostí ľudia, pre ľudí z okolia Ázie, aj pre vás, som medzinárodná kriminálna právnička. Mimochodom, nemusíš mi za to platiť, ale nedokážeš mi doniesť ani sprostý pohár vína," vykrikovala neukáznená pasažierka po stevardovi. 

VIDEO Cestujúca v lietadle
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/newsflare)

Na videu je zreteľne vidno, ako sa žena zaháňala rukami na personál. Následne sa presunula na iné miesto v lietadle a o pohár vína požiadala tam. Letuška jej už ale žiadny alkohol podať nechcela, a tak sa situácia ešte viac vyostrila. Po pristátí na letisku Heathrow ženu preto v putách odviedli rovno na políciu. "Bola zadržaná pre podozrenie z pohoršovania verejnosti rasovými predsudkami, ďalej z útoku a opitosti. Previezli sme ju na policajnú stanicu v západnom Londýne," uviedol skonštatoval hovorca Metropolitnej polície. Spoločnosť India Air sa k prípadu nevyjadrila. 

Viac o téme: LietadloOpitý pasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu