Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ženu šokovala kamarátka: Toto jej stačilo k tomu, aby ju mala za humusáčku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Búrlivú diskusiu na britskom populárnom webe pre mamičky vyvolala na prvý pohľad banálna otázka ženy, ktorej kamarátka nasadila chrobáka do hlavy. Priateľka sa jej totiž zdôverila s tým, že od svojich pätnástich rokov nosí intímne vložky.

„Toto je pre mňa úplne nová informácia. Včera som sa rozprávala s mojou kamarátkou, ktorá ich nosí od svojich pätnástich každý deň. Povedala som jej, že ja som o tom nikdy nepočula. Nato mi povedala, že som humusáčka a že ich nosia všetky ženy. Je to pravda?“ žiada o názor iné ženy.

Žena
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Jej otázka rozdelila ženy na niekoľko protichodných táborov. Mnohé ju upokojovali, lebo ani ony vraj o intímnych vložkách nikdy predtým nepočuli. Ďalšie sa pohoršovali, že vložky na každý deň sú len marketingový ťah a ich výrobou sa zbytočne ničí životné prostredie.

Žena
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

„Preboha! Neviem si predstaviť, že by som bola zo svojej vagíny taká vydesená, že by som intímne vložky potrebovala nosiť každý deň,“ napísala jedna z komentujúcich na stránke Mumsnet. „Svokra ich nosí tiež. Tvrdí, že je nechutné nenosiť ich, lebo podľa nej je potom dámske nohavičky na konci dňa cítiť. Ja si myslím, že je to šialenstvo,“ napísala ďalšia.


Čítajte aj: Najmladšia víťazka (23) lotérie hľadá chlapa: Zaplatím mu poriadny balík, len aby so mnou chodil


„Podaktoré ženy sú jednoducho vlhšie než iné. Ja ich nosím dennodenne, ale neparfumované,“ zdôverila sa iná. Do diskusie sa zapojila i žena, ktorá uviedla iný dôvod, prečo intímky nosí. „Ak by som to nerobila, tak by som sa nikdy nemohla smiať alebo kýchať.“   

Viac o téme: HygienaVložky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu