Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vzdušná akrobatka zverejnila FOTO po strašnej nehode počas šou: Ľudí šokovala táto vec!

(Zdroj: Instagram/thefrankiefactor)

PERTH - Frankie Fatale je austrálska vzdušná akrobatka, ktorá získala ocenenie "najsexi telo na svete". Na začiatku novembra však pri akrobatickom kúsku spadla na pódium a zlomila si kľúčnu kosť. Aj napriek tejto nepríjemnej udalosti zásobuje internet fotkami z nemocnice, na ktorých je dokonale nalíčená.

Frankie je vzdušná akrobatka z austrálskeho Perthu. Pred zhruba dvoma týždňami si ale počas vystúpenia zlomila kľúčnu kosť. Zatiaľ čo sa väčšina fanúšikov bála o jej zdravotný stav, brunetka ohromila svojím dokonalým mejkapom na fotografiách z nemocničného lôžka. "Želám si, aby som aj ja vyzerala ako toto dievča, keď sa môj život začne rúcať," okomentovala fotky jedna z fanúšičiek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday : Well, that’s not how I expected tonight to go... I had a bit of a freak fall off my aerial anchor. Thanks to the phenomenal crew at our amazing club, paramedics were called quickly and hopefully there’ll be no permanent damage (just my pride). I’m thanking whatever stripper gods there are that I’ve only busted my clavicle and didn’t do something more serious... I won’t forget being whisked off in a neck brace on a gurney anytime soon though and having to sit through spinal CTS was terrifying... Waiting to hear back whether I need surgery, just wanted to keep you all updated and thank everyone for reaching out and being so lovely. Special mentions to @penthouseclub.perth @perthpenthousekeygirls And @stjohnwa As well as Max for fulfilling her bestie duties and for going above and beyond and stopping me going crazy with worry while we waited to hear about my spine. —— Today: Trying to take a cute hospital selfie in a sling is a bloody nightmare! Pain is not under control yet but surgery went well. I have a teeny tiny plate with Teeny tiny screws as apparently I have wee little dainty collarbones. Thanks to everyone who’s come in or sat and messaged me for hours it’s honestly helped so much and I’m so grateful. At the moment I’ll be off work and in a sling for at least six eeeks which is pretty heart breaking. Thanks again for all your love and support !!! Thanks to everyone from the industry who’s messaged, asked people to support me and sent messages I’m so moved I didn’t realise how supported I was and I’m so grateful to be. And thanks to all my friends and fans for their kind messages. @missexoticpageantseries

Príspevok, ktorý zdieľa Frankie Fatale (@thefrankiefactor),

Akrobatka má na nich umelé riasy, tmavofialové a trblietavé očné tiene a červený rúž. Je priam nemožné, aby človek vyzeral takto dobre priamo na nemocničnom lôžku. Ľudia sa preto dožadujú mejkapových tipov a trikov, ktoré Fatale používa. "Neočakávala som žiadnu reakciu zo strany kozmetickej komunity. Ale tie komplimenty boli naozaj príjemné," povedala akrobatka. Počas vystúpení absolvuje aj "mokré predstavenia", pri ktorých používa vodu. V takomto prípade potrebuje, aby bol jej mejkap dokonale zafixovaný. 

Frankie sa bude počas najbližších troch mesiacov zotavovať, na pódium sa teda vráti až budúci rok. "Mala som šťastie, že som si zlomila len kľúčnu kosť a nie väz," dodáva na záver. Momentálne je už po operácii a na sociálnej sieti sa priznala, že stále trpí bolesťami.

Viac o téme: Frankie fataleVzdušná akrobatka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu