Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Ženy sú nadšené z novej masky: Je to zázrak, ešte nikdy som nemala také krásne vlasy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Mirenesse Cosmetics Australia)

SYDNEY - Samoohrievacia maska na vlasy sa stala novodobým zázrakom pre ženy. Po použití zanecháva vlasy hodvábne a lesklé, naviac je naozaj lacná. Ženy na internete ju opisujú ako "lepšiu alternatívu než návšteva kaderníckeho salónu".

Maska Mirenesse’s Thermal Wrap N Repair zanechala mnoho žien v nemom úžase. Stačí, keď ju použijete po dobu piatich až dvadsiatich minút a vaše vlasy zažijú hotový zázrak. Tento trend sa začal v Austrálii rožširovať už vo februári tohto roku, momentálne je maska dostupná na Amazone za deväť dolárov. V jej zložení sa objavuje napríklad arganový olej, lotosový kvet a kokosový olej, ktorý napomáha regenerácii a hydratácii suchých a poškodených vlasov. Bez použitia akejkoľvek inej kozmetiky vlasy zanecháva hodvábne a lesklé. Aspoň tak tvrdia desiatky spokojných zákazníčok. ​"Po rokoch zosvetľovania, používania fénu a kulmy dokázala táto maska napraviť všetky škody, a to už za dvadsať minút," píše jedna. 

VIDEO Ženy sú nadšené
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Mirenesse Cosmetics Australia)

Vlasová maska je v podstate čiapka, ktorú si nasadíte na hlavu. Známa je aj pod názvom "kórejská maska na vlasy". Je jednoduchá na použitie a vraj lepšia než návšteva kaderníčky. "Po sprchovaní si nikdy nedokážem rozčesať vlasy bez toho, aby som najprv nepoužila nejaký špeciálny prípravok. Ale použila som túto masku a moje vlasy nepotrebujú nič extra, češú sa bez akýchkoľvek problémov," dodáva ďalšia žena v komentári. 

VIDEO Ženy sú nadšené
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Mirenesse Cosmetics Australia)

Každá vymoženosť má ale svoje pre aj proti. Našli sa totiž aj takí zákazníci, ktorí poukázali na chyby tejto masky. Nazvali ju "nehorázne predraženým vlasovým kondicionérom", ďalší zákazník uviedol, že táto masková čiapka sa kĺzala z vlasov dole, preto by tento prípravok uvítal v tube.

Viac o téme: Vlasy Vlasová maska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu