Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena má nezvyčajných milencov: FOTO Sex s 15 duchmi, jej snúbencom je vraj poltergeist

Ametyst Realmová Zobraziť galériu (2)
Ametyst Realmová (Zdroj: profimedia.sk)

BRISTOL - Angličanka Ametyst Realmová už zopárkrát šokovala moderátorov a divákov televíznych show, kde zakaždým kvetnato opisuje, aké skvelé pocity má, keď sa miluje s duchmi. Už ich vraj úplne vymenila za skutočných milencov a čaká na to, kedy s jedným z nich otehotnie. Tajne dúfa, že to bude jej súčasný snúbenec.

Manželia si prezerali FOTO z výletu: Zostali v šoku, veď to je duch kapitána slávneho Titanicu!

Ametyst Realmová z Bristolu vyzerá na prvý pohľad ako obyčajná mladá žena. Keď sa však rozrozpráva o svojom sexuálnom a partnerskom živote, vyráža to poslucháčom dych. Širšie okolie ju pozná najmä vďaka návštevám televíznych show, kde divákov presviedča o kvalitách sexu s duchmi, ktorých vraj už vystriedala 15.

Žena má nezvyčajných milencov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nespochybňuje pritom, že ide o mužov a nie o ženy. Vraj stačilo, aby si navliekla dráždivú bielizeň, zostala chvíľku sama v izbe a dobrodružstvo nenechalo na seba dlho čakať. Teraz je zasnúbená s jedným z nich. „Počula som jeho hlas, ale nekľakol si pritom na koleno, lebo žiadne nemá. Bolo to všetko sexy a úprimné,“ tvrdí. Plánuje sa za neho vydať a svoje prstienky si vraj vymenia duchovne počas obradu.

Ametyst o svojom prepojení so svetom duchov hovorí už dávno. V minulosti dokonca vyhlásila, že by chcela s jedným z nich bábätko a je si istá tým, že by určite nešlo iba o fantómové tehotenstvo. Len minulý rok pri návšteve televíznej show uviedla, že ju opustil vtedajší snúbenec, pretože ju prichytil pritom, ako mala milenecké pletky s iným. „Videl, že sú vedľa mňa obrysy iného. Som však nahnevaná, prečo nedovolil, aby som ho videla aj ja,“ hovorí.

Svojho súčasného snúbenca, ktorý nemá meno, údajne stretla v austrálskom buši a on ju nasledoval až do Británie. Emocionálne prepojenie pocítila okamžite pri prvom stretnutí. Obaja to vraj nevydržali a sex mali už na toalete v lietadle. „Vyvrcholenia pri milovaní s duchmi sú oveľa silnejšie ako s bežnými mužmi,“ opísala zasnene v relácii This Morning televízie ITV. „Je to úplne iná a oveľa silnejšia energia. Vždy dosiahnem orgazmus.“ 

Viac o téme: SexDuchoviaVzťach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu