Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželia si prezerali FOTO z výletu: Zostali v šoku, veď to je duch kapitána slávneho Titanicu!

Luke a Cheryl Arklessovci Zobraziť galériu (2)
Luke a Cheryl Arklessovci (Zdroj: profimedia.sk)

BELFAST/DEVON – Manželia Cheryl a Luke Arklessovci zostali v šoku, keď si prezerali fotografie zo svojej poslednej návštevy severoírskej metropoly. Na jednom zábere, ktorý bol urobený v slávnom pube Robinsons zariadenom predmetmi z Titanicu, uvideli v pozadí zvláštny tieň. Sú si istí, že ide o ducha kapitána najslávnejšieho parníka, ktorý klesol pod hladinu počas svojej prvej plavby do Ameriky.

Žena natočila na chodbe nemocnice strašidelné VIDEO: Keď si ho prezerala, začula hlas démona

Cheryl (34) a Luke (34) si z anglického Devonu vyrazili na výlet do Belfastu a nevynechali pritom ani návštevu slávneho pubu Robinsons. Interiér jeho prízemnej časti dotvárajú originálne predmety zo slávneho Titanicu. Návštevníci si môžu prezrieť listy napísané na palube, porcelán používaný v druhej triede a nechýba tam ani slávna bábika Philomena, ktorá „prežila“ skazu luxusného plavidla.

„V pube nás fotografovala svokra. Urobila zopár záberov v rozpätí niekoľkých sekúnd,“ uviedla podľa portálu mirror.co.uk Cheryl. „Obaja si spomíname to, že sme cítili od chrbta nejaký chlad, ale nevenovali sme tomu pozornosť, až kým sme neuvideli jednu z tých fotografií,“ vysvetlila.

Manželia si prezerali FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na jednom zábere sa totiž nad hlavou ženy vznáša akýsi tajomný tieň, akoby niekto prechádzal poza jej chrbát. „Vydesilo ma to. Manžel mi povedal, že je to tieň nejakého človeka, ktorý sa za nami pohyboval veľmi rýchlo, ale ja tomu neverím,“ povedala žena a je presvedčená o tom, že na zábere je zachytený duch kapitána legendárnej lode Edwarda Johna Smitha. Neskôr vraj poslala fotografiu špecialistom na paranormálne javy, ale tí nedokázali presne určiť, o aký tieň ide.

„Ich odpoveď ma ešte viac zmiatla,“ dodala. Neskôr kontaktovala aj personál podniku v Belfaste, ale tí ju ubezpečili, že nikdy neriešili nič podobné. Pri pozeraní filmu Titanic ju neskôr prekvapila jej dcéra, ktorá ukázala na kapitána a povedala jej, že sa veľmi podobá na tú postavu, ktorá je na fotografii. „Po tomto všetkom som si ešte viac istá tým, že sme odfotografovaní s kapitánom najslávnejšieho parníka na svete,“ hovorí presvedčivo Cheryl. 

Viac o téme: DuchPubKapitánTitanic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu