Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Turistka chcela peknú fotku s opičkami: Zvieratká však dostali chuť na niečo úplne iné

Mladá turistka zostala zo správania opíc v šoku.
Mladá turistka zostala zo správania opíc v šoku. (Zdroj: Reprofoto - youtube/ViralHog)

BALI - Keď dievčina navštívila Opičí prales na Bali, určite netušila, akú vtipnú príhodu si odtiaľ prinesie. Na mieste preslávenom rozkošnými, no poriadne drzými tvormi, chcela to, čo každý z turistov. Fotografiu s makakmi. Keď si však sadla a zvieratká jej vyliezli na kolená, nestačila sa čudovať.

Jej kamarát celú scénku natočil na video. A to sa stalo obrovským virálnym hitom. Všetko začína nevinne. Dievčina si sadne na múrik, na nohy jej vylezie jedna opica, nasleduje ju druhá. Potom však všetci naokolo vybuchnú do obrovského smiechu. Makakom sa totiž v lone turistiky očividne zapáči a okamžite sa začnú oddávať láske.

Celá situácia, našťastie pre dievča, trvá len niekoľko sekúnd. Opice totiž pred milostnými hrami uprednostnia jedlo, ktoré im začne hádzať sprievodca. Výraz tváre mladej turistiky však hovorí za všetko.

Ako uvádza stránka zivotnabali.cz, obľúbený Opičí prales sa nachádza uprostred mesta Ubud. Ide o prírodnú rezerváciu a hinduistický chrámový komplex, ktorý postavili v 14. storočí. Lákadlom pre turistov sú okrem iného všadeprítomné opice, ktoré môžu po zakúpení ovocia kŕmiť.

Podľa webu je však ich roztomilosť veľmi klamlivá, keďže v mnohých prípadoch si od turistov neodnesú len pochúťku, ale aj ich osobné veci, ktoré šikovne ukradnú.

Viac o téme: TuristkaOpice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu