Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahý pár sa postaral o údiv ľudí na ulici: VIDEO Sexoval v rušnej štvrti v obrovskom okne

(Zdroj: FB/Merseyside)

LIVERPOOL - Zamilovaný párik z Liverpoolu sa okoloidúcim postaral o slušnú zábavu. Pri svojej milostnej chvíľke si neuvedomili, že stoja priamo pri veľkom okne a z ulice ich môže ktokoľvek spozorovať. Video z komickej situácie sa dostalo na Facebook a baví celý internet.

Anna (24) si privyrába ako nahá upratovačka: Prezradila, čo sa skutočne deje za dverami bytu klientov

Facebookový príspevok zdieľalo už vyše 3 000 ľudí. „Ľudia sa ma často pýtajú, čo zaujímavé vidím na trhu na London Road, no, ide hlavne o prvotný šarm...,“ znie popis k videu. Milencom evidentne nevadilo, že si to rozdávajú priamo za oknom veľkým ako výklad.

Z videa je jasné, že miesto dvoch hrdličiek sa nachádza nad obchodom so službou opravy telefónov. „Teraz mi je jasné, kde si pôjdem dať opraviť telefón,“ vtipkuje podľa portálu mirror.co.uk jeden z používateľov Facebooku, Lewis Browne.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

„Tento obchod je evidentne lacný, pozrite sa, čo zaplatíte za opravu,“ vtipne komentuje Nick Goundry. Ďalšia osoba priznáva, že sa najprv sústredila na názov obchodu a snažila sa zistiť, kde je chyba. Pár si všimla až neskôr. Iní navrhujú, že by mali milenci zainvestovať do záclon.

Viac o téme: OknoSexMilenci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu