Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladík požiadal priateľku (†21) o ruku: Keď mu povedala NIE, v aute urobil čosi desivé

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ASTANA - Učiteľ Shyngys Bekenov (26) ponúkol manželstvo svojej priateľke Nazerke Bekzhanovej, ktorá nedávno absolvovala lekársku univerzitu v Kazachstane. Polícia sa domnieva, že ho odmietla, pretože by rodičia so svadbou nesúhlasili. Jej rozhodnutie rozzúrilo mladíka natoľko, že vzal nôž a odrezal jej hlavu počas toho, ako sedeli v jeho aute Daewoo Nexia.

Tina ubila na smrť svoje dieťa (†1): Po horore vyskočil manžel (†31) zo strechy hotela

Mladík sa po hroznom čine snažil spáchať samovraždu tým, že sa bodol do brucha. Predtým ešte napísal list na rozlúčku, v ktorom žiadal, aby ich pochovali spolu. Bekenov však nezomrel, ale skončil v nemocnici vo vážnom, ale stabilizovanom stave. Po vyliečení bude presunutý do väzby.

Shyngys Bekenov
Zobraziť galériu (2)
Shyngys Bekenov  (Zdroj: FB/Shyngys Bekenov)

Učiteľ čelí obvineniu z vraždy, za ktorú mu hrozí minimálne 15 rokov odňatia slobody. Jeho list na rozlúčku potvrdil, že ženu popravil preto, lebo sa odmietla za neho vydať. Ženino bezhlavé telo sa našlo vo vozidle pri priehrade na okraji obce Tasboget, päť kilometrov od mesta Kyzylorda.

"Rodičia mladej ženy boli proti tomuto manželstvu. Ale prečo ju zabil? Sme v šoku. Nič takéto sme nečakali," uviedla suseda zavraždenej lekárky, ktorá po škole získala svoju prvú prácu v zdravotnom stredisku. "Nemôžem pochopiť, ako to mohol urobiť," dodal učiteľov kamarát.

Viac o téme: VraždaOdmietnutieŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu