Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Párik mal svadbu ako z rozprávky: FOTO Druhý deň ich medových týždňov sa stalo čosi strašné

Joe a Francheska Becharovci Zobraziť galériu (4)
Joe a Francheska Becharovci (Zdroj: GoFundMe)

NEW YORK - Joe (28) a Francheska (27) Becharovci sa brali 7. októbra v Sydney a odtiaľ vyrazili do Spojených štátov na svadobnú cestu. Trojtýždňový oddych v New Yorku a vychutnávanie si prvých spoločných manželských chvíľ sa však zakrátko zmenilo na boj o život. Hneď na druhý deň romantickej dovolenky našiel zúfalý muž svoju nevestu bezvládne ležať na podlahe v posilňovni. V nemocnici zistili, že utrpela viacnásobnú mozgovú príhodu.

Novomanželia sa opili na svadobnej ceste na Srí Lanke: FOTO Rodina neverila, čo vyparatili

Francheska podstúpila tri urgentné mozgové operácie v nemocnici Mount Sinai na zníženie opuchu, ktoré jej zachránili život. Zotavovanie však potrvá najmenej štyri mesiace a pár čakajú navyše aj finančné problémy, keďže len nedávno si kúpili nový dom a teraz musia zaplatiť obrovské lekárske poplatky.

Párik mal svadbu ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GoFundMe)

Ich priatelia a rodina však už zriadili internetovú zbierku na stránke GoFundMe, ktorá im má pomôcť prekonať tie najťažšie chvíle a pomôcť im zmierniť finančný stres, aby sa mohli sústrediť len na čo najskoršie uzdravenie mladej ženy.

Párik mal svadbu ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GoFundMe)

Francheskina rodina bola zo zlých správ zničená a doteraz stále nevie, čo spôsobilo jej náhle zdravotné komplikácie. Matky oboch zaľúbencov už prileteli do New Yorku, aby im pomohli. Novomanželia majú síce cestovné postenie, no nemocničné náklady sa odhadujú na približne 20-tisíc dolárov za deň.

Párik mal svadbu ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Francheska Bechara)

Pár sa pozná už osem rokov, prvýkrát sa stretol v miestnom kostole a bola to vraj láska na prvý pohľad. Roky si šetrili na to, aby si mohli dopriať perfektnú svadbu podľa ich predstáv. Zasnúbili sa vo februári 2016 v reštaurácii počas rodinnej oslavy, na ktorej sa zúčastnilo viac ako 80 hostí. Ich priatelia dúfajú, že sa im prostredníctvom internetu podarí vyzbierať 300-tisíc dolárov. Informoval portál MailOnline.

Viac o téme: ManželiaSvadobná cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu