Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Rodina prežila prírodnú katastrofu: Matku znetvoril ničivý živel, to by ste fakt nepovedali!

Fiona Simpsonová Zobraziť galériu (4)
Fiona Simpsonová (Zdroj: FB/Fiona Simpson)

QUEENSLAND - Austrálska vodička, ktorá viezla svoje bábätko a starú mamu, zažila ničivé peklo. Rodinu totiž zastihlo mohutné krupobitie a supercelárna búrka. Kusy ľadu, ktoré boli veľké ako tenisové loptičky, rozbili sklá na vozidle a Fiona, ktorá pred katastrofou vlastným telom chránila svoju dcérku, skončila celá dokaličená v nemocnici. Teraz ľuďom radí, aby nikdy nejazdili počas búrky.

Mohutné krupobitie a silná búrka supercela, ktoré sa minulý štvrtok prehnali austrálskym štátom Queensland, privodili zranenia niekoľkým ľuďom.

Vyčíňanie počasia zastihlo i Fionu Simpsonovú, ktorá v tom čase šoférovala auto, kde sedela aj jej malá dcérka s babičkou. Peklo sa spustilo neďaleko mesta Brisbane. Mladá žena opísala, že na ich auto padali krúpy s veľkosťou tenisových loptičiek, ktoré rozbili i jeho sklá. Fiona pred kusmi ľadu chránila svoje bábätko vlastným telom.

Fiona Simpsonová bola po búrke ošetrená v nemocnici.
Zobraziť galériu (4)
Fiona Simpsonová bola po búrke ošetrená v nemocnici.  (Zdroj: FB/Fiona Simpson)

„Dostala som lekciu. Nikdy nejazdite počas silnej búrky,“ odkázala žena, ktorá utŕžila modriny po celom tele. Po hrôzostrašnom zážitku bola vzatá do nemocnice.

Fiona Simpsonová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Fiona Simpson)

„Môj chrbát, ramená a hlava sú sama modrina. Kryla som svoje dieťa a som rada, že ona i babička sú v poriadku,“ povedala Fiona, ktorá apeluje na ľudí, aby boli počas búrok opatrní.

Viac o téme: BúrkaKrúpy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu