Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dôchodca upratoval dom a popritom objavil niečo neuveriteľné: Netušil o sebe, že je milionár!

Výhra v lotérii
Výhra v lotérii (Zdroj: Getty Images)

WHITECOURT - Istý Kanaďan bol deväť mesiacov milionárom a vôbec o tom nevedel. O svojej obrovskej výhre sa dozvedel iba náhodou, keď pri upratovaní narazil na odložený lístok z lotérie. Našťastie ho nevyhodil a radšej si overil, či náhodou niečo nevyhral. A veru vyhral.

V živote kanadského seniora Cornelia Naujoksa z provincie Alberta nastal iba nedávno obrovský obrat, a to napriek tomu, že milionárom sa stal ešte v decembri minulého roku. "Ja som si vtedy ten žreb prezeral, ale nič som nevyhral. Ani neviem prečo, ale nechal som ho na stole," spomína si.

Výherný lístok medzičasom zmizol pod hŕbou iných vecí. Keď sa pred pár týždňami pustil dôchodca do veľkého upratovania, znovu naň narazil. Pravdepodobne zaúradoval šiesty zmysel, keďže ho hneď nevyhodil a namieril si to obchodu, aby sa spýtal, či náhodou niečo nevyhral. Vďaka tomu sa jeho konto rozrástlo v prepočte o 994 000 eur. 

Štefan vyhral 14-krát lotériu: Vymyslel geniálny spôsob, ako trafiť jackpot

"Ja som vtedy kontroloval iba čísla v hlavnom ťahu. Zabudol som sa pozrieť na pätnásť sád MaxMillions, ktoré boli losované v ten istý deň. Keď som tie čísla uvidel na obrazovke, neveril som vlastným očiam," vysvetľuje Cornelius nedopatrenie s lósom. Novonadobudnuté peniaze teraz plánuje minúť na nový dom a auto.

Viac o téme: Výhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu