Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka (33) prežíva vo svojom dome skutočnú hrôzu: VIDEÁ dokazujú, že nekecá

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Rebecca Asquith)

LEIGH - Tridsaťtriročná matka troch detí vo svojom byte neďaleko anglického Manchesteru zažila skutočne obrovský šok. Cez steny sa jej dnu začali hrnúť potkany. Jedného našla dokonca v postieľke svojej dcéry. Úrady ale prekvapivo túto situáciu nevyhodnotili ako nebezpečnú.

Rebecca Asquithová žije v radovej výstavbe, ktorú jej pridelil obecný úrad. V posledných mesiacoch začala mať obrovské problémy s potkanmi, ktoré sa cez steny prehrýzajú do jej bytu. Kontaktovala miestny úrad, ktorému trvalo štyri týždne, než vôbec niekoho poslal na prieskum. Pracovník zatesnil špáry expandujúcou penou, použil jed na krysy a problém považoval za vyriešený.

Matka (33) prežíva vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Rebecca Asquith)

Omyl. Matka troch detí, ktorej sa má už čoskoro narodiť štvrté, takmer každú noc počuje, ako sa hlodavce snažia prehrýzť cez penu do jej bytu. Jedného potkana dokonca našla v posteli svojej malej dcéry, ďalšieho zas v škatuli s detskými hračkami. 

Asquithová apeluje na kompetentných s tým, že sa akútne potrebuje presťahovať do iného bytu. Obecný úrad na to ale nevidí dôvod. "Nechcú nás presťahovať, pretože potkany nie sú podľa nich názoru nebezpečné. Osobne si však myslím, že žiť s potkanmi v jednom byte, keď mám trojročné, dvojročné a desaťmesačné dieťa, nebezpečné určite je," argumentuje. 

Robotníci rozkopali betón a ostali zdesení: VIDEO toho, čo spod neho vyliezlo

S nádejou, že sa jej podarí viac upozorniť na tento problém, natočila Rebecca videá, ktoré zachytávajú jej každodennú hrôzu. Hlodavce na nich behajú po celom byte a je jasné, že priestor je naozaj zamorený.

Správca domu uviedol, že si je vedomý problému s potkanmi. Momentálne sa ním zaoberá a plánuje s rodinou intenzívne spolupracovať, aby sa zistila príčina zamorenia. Podľa odborníka sa potkany v byte stihli medzičasom zahniezdiť, a to už pre človeka predstavuje skutočnú hrozbu. Miestne úrady prisľúbili, že rodine nakonec poskytnú adekvátnu pomoc. 

Viac o téme: PotkanyZamorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu