Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík (24) vzal priateľke všetky vibrátory a spravil s nimi strašnú vec: Mohla som zomrieť!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CLEETHORPES - Dvadsaťštyriročný Charles Hollingsworth sa svojej tehotnej priateľke po hádke kruto pomstil. Pri dverách jej domu zapálil hromadu vibrátorov, ktoré predtým polial benzínom. Žena sa počas incidentu nachádzala vnútri domu. Podpaľač si už odpykáva trest vo väzení.

K incidentu došlo po tom, ako Charlesova priateľka prišla domov skoro ráno. Dvojica sa pohádala predošlý večer kvôli párty, na ktorej obidvaja boli. Prokurátor Michael Morley tvrdí, že páchateľ sa z domu ešte pred založením ohňa kompletne vysťahoval. 

Keď dievčina v skorých ranných hodinách prišla domov, všimla si pred dverami dodávku svojho priateľa. "Ak budeš takto pokračovať ďalej, podpálim dom," vyhrážal sa mladík. Medzitým nahromadil na kopu vibrátory zabalené v plastových obaloch a umiestnil ich pred vchodové dvere. Potom ich polial benzínom a zapálil. Plamene sa rozšírili do celého domu. Mladá žena sa spoločne s kamarátkou snažila uhasiť plamene vodou z kuchyne. "Strašne som sa bála, veď som tam pokojne mohla zomrieť!" povedala. 
Mladík (24) vzal priateľke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Hollingsworth odkráčal k dodávke a odišiel. Neskôr priznal, že mu v tom momente bolo úplne jedno, čo sa stane s jeho bývalou priateľkou, ktorá je zároveň matkou troch detí a v tom čase bola tehotná. Podpaľača čakalo trestné stíhanie za útok a majetkové škody spôsobené požiarom. Na súde sa ku všetkému priznal a prejavil ľútosť nad svojím činom. Sudca okresného súdu v anglickom Grimsby ho poslal na dva a pol roka do väzenia a okrem toho má zákaz šoférovať akékoľvek vozidlo počas dvoch rokov.

Viac o téme: PožiarVibrátorPodpaľač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu