Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Romantika na palube lietadla sa poriadne zvrtla: Letuška za toto VIDEO dostala padáka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

PEKING - Spoločnosť China Eastern Airlines zaujala ku svojej zamestnankyni tvrdý postoj po tom, ako ju na palube lietadla požiadal jej snúbenec o ruku. Romantické video obletelo celý svet a užívatelia sociálnych sieti sršali povzbudivými komentármi. Predstavitelia spomínaných aeroliniek ale vnímali celú situáciu inak a dali to patrične najavo.

Pasažieri bližšie nešpecifikovaného letu China Eastern Airlines sa v máji stali svedkami scény ako vystrihnutej z romantického filmu. Priateľ jednej z letušiek pokľakol v uličke lietadla na kolená a zhruba pol hodinu po vzlietnutí požiadal svoju milovanú o ruku priamo v oblakoch. "Nevedela som, že to urobí. Bola som veľmi prekvapená," okomentovala správanie svojho nastávajúceho budúca nevesta. 

Romantika na palube lietadla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

To ale ešte netušila, že na ňu čaká iné prekvapenie, ktoré má od romantiky veľmi ďaleko. Vďaka nadšeným pasažierom a ich zdieľaniam na sociálnych sieťach sa dostali zábery z lietadla do celého sveta. A kým sa zasnené duše užívateľov predbiehali v sladkých a prajných komentároch plných gratulácií, zamestnávateľ letušky videl celú situáciu úplne inak. Jej správanie označil za škandalózne a 10. septembra ju vyhodil. "Išlo o hrubé porušenie pracovnej disciplíny a ohrozenie bezpečnosti na palube," odzneli ostré slová vedenia spoločnosti. 

Mladík sledoval západ slnka, keď zachytil nečakanú romantiku: Pomôžte nájsť dvojicu na FOTO!

Toto rozhodnutie okamžite rozdelilo verejnosť na dva tábory. Kým polovica užívateľov označila takýto postoj za nehumánny a pritvrdý, ďalší s ním súhlasili. V práci by vraj nikto nemal riešiť svoje súkromné záležitosti, a to ani v tom prípade, ak ich okolie vníma pozitívne.

Viac o téme: LietadloZásnubyLetuškaVyhadzovŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu