Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smútiaca rodina chce, aby si toto tragické VIDEO pozrel každý vodič: Už sa to nesmie nikdy stať!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: YouTube/Epic Viral Videos)

NEWBURY - Pozostalí po Tracy Houghtonovej, jej dvoch synoch a dcére jej partnera sa pustili do kampane, v ktorej žiadajú o prísnejšiu kontrolu používania mobilných telefónov za volantom. Ich najbližší totiž zomreli iba preto, lebo vodič kamiónu si počas jazdy na diaľnici inštaloval v mobile hudbu a nesledoval premávku.

S následkami tragickej nehody, ktorá sa stala na diaľnici A34 neďaleko anglického mesta Newbury ešte v roku 2016, sa doteraz pozostalí nedokážu vyrovnať. Mobil v ruke odpútal pozornosť tridsaťročného vodiča kamiónu Tomasza Krokera, ktorý pripravil o život štyroch nevinných ľudí vracajúcich sa z rodinnej dovolenky.

Tomasz Kroker
Zobraziť galériu (5)
Tomasz Kroker  (Zdroj: profimedia.sk)

Po zrážke zostali v zdemolovanom osobnom aute nehybné telá Tracy Houghtonovej (45), jej dvoch synov Ethana (13) a Joshuu (11) a dcéry jej partnera Aimee (11). 

Tracy Houghtonová
Zobraziť galériu (5)
Tracy Houghtonová  (Zdroj: profimedia.sk)

Zľava doprava - Ethan, Aimee a Josh
Zobraziť galériu (5)
Zľava doprava - Ethan, Aimee a Josh  (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia teraz zverejnila video z incidentu, aby zvýšila povedomie o nebezpečenstve, ktoré predstavuje používanie mobilu počas šoférovania. Zdrvení pozostalí teraz trvajú na tom, aby tragickú zrážku a jej následky videlo čo najviac ľudí. Na záberoch vidno, ako si Kroker jednou rukou manipuluje s telefónom a rúti sa pritom obrovskou rýchlosťou na ceste. Vzápätí narazí do auta idúceho pred ním. 

Smútiaca rodina chce, aby
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Bola to strašná rana, boli okamžite mŕtvi," komentuje zábery otec malej Aimee a partner Tracy, ktorý cestoval z dovolenky s ďalším synom v druhom aute. "Toto snáď pomôže, aby si každý uvedomil, čo všetko sa môže stať, ak iba na sekundu spustíte z očí premávku a prestanete sledovať, čo sa na ceste deje."

Viac o téme: NehodaTragédiaMobil za volantom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu