Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka oľutovala, že sa sprchovala so svojím synom (3): Spýtal sa ma na môj penis!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Deti sú extrémne zvedavé a často kladú svojim rodičom otázky, na ktoré nepoznajú odpoveď. A nezriedka sa týkajú aj intímnych partií. Jedna užívateľka sa napríklad takmer prepadla od hanby, keď sa jej syn, s ktorým sa sprchovala, spýtal na "jej penis".

Na Reddite sa užívateľka s prezývkou Messybunn priznala k tomu, ako ju do poriadnych rozpakov dostal jej trojročný syn. Nedávno, keď sa spolu sprchovali, sa totiž zaujímal o to, čo má medzi nohami. "Môj syn je teraz vo veku, kedy si už začína všímať rozdiely medzi pohlaviami. Najprv sa ma opýtal, prečo je môj penis taký chlpatý. Vysvetlila som mu, že som žena a ženy nemajú penisy, ale vagíny. Potom sa spýtal, či to je otcova vina, že nemám penis, tak som povedala, že nie, že som sa takto narodila," začína svoje rozprávanie. 

Dievčatko (3) objavilo ľúbostné listy svojich rodičov: Stalo sa to najhoršie, čo mohli čakať

Chlapček sa na chvíľu zamyslel, potom sa zhrozene pozrel na mamu a zahlásil, aby od neho dala preč tie ženské orgány. Nakoniec ušiel zo sprchy preč. Messybunn tak dostal do veľmi trápnej situácie. Myslí si preto, že to bolo poslednýkrát, čo sa spolu sprchovali, hoci doteraz to robili pomerne často. 

Matka oľutovala, že sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Užívatelia sa po prečítaní príbehu sami zverili s nepríjemnými otázkami, ktoré dostali od svojich detí. "Keď si môj syn prvýkrát všimol, že nemám penis, opýtal sa ma, či mi odpadol. Vysvetlila som mu, že som nikdy žiadny nemala, no on trval na tom, že mi musel odpadnúť," napísala jedna zo žien. 

Podľa vývojovej psychologičky Susanne Ayers Denhamovej je úplne normálne, keď sa malé deti zaujímajú o pohlavné orgány. V takom prípade odporúča rodičom, aby boli vecní a faktickí a hovorili veci na rovinu. 

Viac o téme: Pohlavné orgányDetská zvedavosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu