Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Traumatický zážitok: Žena omylom oprala mačiatko! O pár dní zažila ešte väčší šok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

IPSWICH - Hovorí sa, že mačky majú deväť životov, no mačiatko Cleo si po tom, čo absolvovalo 15-minútový prací cyklus, už jeden určite vyčerpalo. Svojej majiteľke sa zatúlalo do koša so špinavou bielizňou a omylom tak skončilo v práčke. Obrovský šok zažila žena Katie, keď z nej začala vyberať čistú bielizeň. Mačiatko sa nehýbalo.

Katie Gayová z austrálskeho Queenslandu zostala poriadne vydesená, keď našla 11-týždňové mačiatko Celo v bubne práčky po 15-minútovom pracom cykle. Spomína, že keď začala vyberať opratú bielizeň, bola špinavá od mačacích výkalov.

Mačiatko vliezlo do koša
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Následne z práčky vybrala bezvládne telo mačiatka a v hlave jej prebehol ten najhorší scenár. „Myslela som si, že je mŕtve,“ povedala Austrálčanka. Napriek tomu vzala mačiatko urýchlene k veterinárovi. V aute mu nahmatala pulz, čo jej dodalo nádej, že prežije.


Odporúčame aj: Neuveríte, čo má na sebe Poľka (30) najradšej: FOTO na vlastné riziko, chce inšpirovať aj ostatné


„Veterinári poskytli Cleo prvú pomoc. Jej stav sa v priebehu dňa postupne zlepšoval,“ spomína dnes už usmiata Katie s tým, že po pár dňoch sa ona i jej dcéra opäť tešili z prítomnosti mačiatka v dome. „Mačka neutrpela žiadne vážne zranenia ani žiadne zlomeniny,“ potvrdil veterinárny lekár Andrew Hemming.

Mačiatko vliezlo do koša
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Katie na záver uviedla, že po pár dňoch od nešťastia sa Cleo opäť vyvaľovala v koši s bielizňou. Preto sa pred každým praním vždy uistí, kde sa ich maznáčik práve zdržiava.

Viac o téme: MačkaPráčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu