Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Des na pláži: Muž vošiel do mora a takmer zomrel od bolesti, VIDEO strašnej agónie

(Zdroj: YouTube/Asia Wire)

PEKING - Stúpili ste niekedy na pláži bosou nohou napríklad na ostrý kameň a takmer sa vám zatmelo od bolesti pred očami? Potom si možno dokážete predstaviť, akú agóniu musel prežívať muž, ktorého v mori postihlo ešte niečo oveľa desivejšie. Vo vode ho totiž zasiahla raja svojím tŕňom cez plavky do genitálií.

VIDEO Brutálny útok žraloka: Tínedžerovi (†18) odhryzol penis, bol to katastrofálny pohľad

Prvý septembrový deň využil muž v meste Sanya na juhu Číny, aby si zaplával v mori a trochu sa ochladil. Spokojný so svojím nápadom však nakoniec určite nebol. Na pláž sa vrátil s ukrutnou bolesťou po tom, čo ho vo vode zasiahla raja do jeho intímnych partií tŕňom, ktorý má na chvoste.

Des na pláži: Muž
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube/Asia Wire)

Nešťastník sa zvalil na piesok a netreba ani pripomínať, že sa hneď okolo neho zhŕkli mnohí zvedavci a natáčali si ho na mobilné telefóny. Jedno z videí dosiahlo na internete niekoľkomiliónovú sledovanosť.

Na miesto sa dostavila polícia aj hasiči, ktorí však nemali správne medicínske vybavenie na to, aby muža zbavili nepríjemného prívesku. Na odporúčanie zdravotníka však využili to, čo mali po ruke a podarilo sa im mužovi pomôcť.

Muž bol okamžite po tom schopný sa postaviť, ale skončil v nemocnici, aby ho mohli podrobne prehliadnuť. Nie je jasné, aký druh raje ho zasiahol a či bol jedovatý. Podľa svedkov však zviera uhynulo na pláži.

Viac o téme: RajaPlážPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu