Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Blondínka (25) nasadla do Uberu, o pár sekúnd jej zazvonil telefón: Správa ju vydesila na smrť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/DMedia)

LOS ANGELES - Keď sa Caroline Bertová chcela presunúť k priateľovi a objednala si taxík cez Uber, čakalo ju nemilé prekvapenie. Nasadla totiž do nesprávneho auta a doteraz premýšľa nad tým, čo by sa stalo, keby z neho nestihla vyskočiť.

Bloggerka Caroline bude určite v budúcnosti opatrnejšia, keď si bude objednávať odvoz cez spoločnosť Uber. Hneď, ako sa tak totiž nedávno stalo, zistila, že stojí takmer vedľa nej a ona sa s potešením do neho usadila. "Spýtala som sa šoféra, či čaká na Caroline. On prikývol, a tak som si sadla do auta," spomína. 

Blondínka (25) nasadla do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/DMedia)

Vodič mal vraj veľa otázok, ale nezdalo sa jej to podozrivé, pretože si myslela, že ide o bežnú komunikáciu medzi taxikárom a zákazníčkou. Vyzeral však veľmi neisto, keď uvidel, že si Bertová všetko nahráva a cez Twitch komunikuje so svojimi fanúšikmi. Hneď po tom, ako sa auto pohlo, ozvali sa dievčine z Uberu a pýtali sa, kde je, pretože šofér na ňu stále čaká. Až vtedy si uvedomila, že nesedí v tom správnom aute a okamžite z neho vyskočila von. 

Vodič Uberu meškal k zákazníkovi: Palubná doska odhalila nechutný dôvod prečo

Dvadsaťpäťročná Caroline je z celej udalosti šokovaná a zmätená, pretože netuší a ani si radšej ani nechce predstaviť, aké mal s ňou vodič úmysly. "Ja neviem, či ma pokladal za stratenú turistku alebo prostitútku. Možno to naozaj nemyslel zle a zaviezol by ma, kde som chcela. Ale jeho zámer mohol byť všelijaký," hovorí. So svojou skúsenosťou sa podelila na sociálnej sieti a vyzýva všetkých zákazníkov Uberu, aby boli opatrní.  

Viac o téme: Uber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu