Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Tínedžerka stvára ohavnosti so zombie bábikou: Intímny vzťah a svadba už v septembri

Párik snov Zobraziť galériu (4)
Párik snov (Zdroj: Facebook/Felicity Rossi Kadlec)

TIVERTON - Američanka Felicity Kadlecová tvrdí, že už tri roky má intímny a úplne normálny vzťah so zombie bábikou Kelly. Je dokonca pripravená sa za ňu vydať. Na dôkaz veľkej lásky si nechala vytetovať jej meno na svoju ruku.

Felicity dostala zombie bábiku, keď mala trinásť rokov. Postupne sa medzi nimi údajne vyvinulo silné spojenie a svojej spoločníčke dokonca dala aj meno, nazvala ju Kelly. Dievčina mala v minulosti niekoľkých priateľov, no tí ju podľa jej slov nedokázali dostatočne pochopiť. Ľudia z jej okolia ale pre túto absurdnú lásku nemajú pochopenie. 

FOTO Tínedžerka stvára ohavnosti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Felicity Rossi Kadlec)

"Kelly som našla na webovej stránke strašidelnej zbierky bábik a nakoniec mi ju rodičia kúpili. Ale až keď som mala šestnásť, začala som si uvedomovať, že k nej niečo cítim a už som to nedokázala popierať," priznáva.

FOTO Tínedžerka stvára ohavnosti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Felicity Rossi Kadlec)

Spočiatku si uvedomovala, že pocity, ktoré prechováva k bábike, boli zlé a snažila sa ich ignorovať. No potom si už nedokázala pomôcť a nechala svojim citom voľný priebeh. "Máme normálny, dôverný vzťah, ako každý iný," vyhlásila. 

FOTO Tínedžerka stvára ohavnosti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Felicitina rodina si myslí, že by mala žiť so skutočným človekom. To ale odmieta a umelá bábika jej plne vyhovuje. Keď ju však niekam pozvú priatelia, Kelly so sebou vziať nesmie. "Keď sa ideme  niekam najesť, prikážu mi, aby som nechala Kelly v aute, lebo by sa na ňu každý pozeral. Ale bez ohľadu na to, čo si ostatní myslia o našom vzťahu, Kelly ma robí šťastnou a milujem ju, to je to najdôležitejšie," dodala Felicity, ktorá s bábikou v septembri plánuje svadbu. Dokonca už pre obe kúpila aj prstene. 

Viac o téme: LáskaBábikaZombieFelicity kadlec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu